Sivut

5.6.2015

Kotokököttelyä & kuvaduuneja

Hei vaan parahimmat kesäihmiset. Huh heijakkaa, onhan ollut rupeamaa. Ollaan nimittäin kaksi päivää kökötetty Niilan kanssa kahdestaan kotona kun taapero polo tuli kuumeeseen ja iskämies on kauan odotetulla kalareissulla Sloveniassa. Siispä ei ole ollut vaihtoehtoa kuin pysytellä kotisohvalla ja koittaa kehitellä puuhaa niin, että kumpikin pysyisi jotakuinkin järjissään. Ihmeen nopeasti sitä voi omassa kodissaankin turhautua, kun ulkona olis mahtava ulkoilukeli ja olishan noita asioita ja töitäkin hoidettavana. Vaan onneksi poika polo näyttäisi tänään jo terveeltä ja päästiin mummolaan vähän ihmistenilmoille. Täällä sitä siis nakutellaan postausta läppärillä mummon sohvalla ja koira kainalossa. Niila nukkuu päikkäreitä vällyjen välissä parvekkeella. Ton kummemmin ei vielä tänään parane ulkoilla, mutta jos huomenna jo hiekkalaatikko kutsuis.

Niitä töitä pohtissa tuumasin, että olisikohan aika taas esitellä teillekin vähän duuneja, kun niistä aina puhun täällä ja instagramin puolella. Siispä ennen kun jatkan Berliinin esittelyä tulee teille tässä nyt näytille yksi kevään duuneistani:  Sain taannoin todella kivan toimeksiannon, kun Forsman tea pyysi minua suunnittelemaan heille uuden Tyrnitee -etiketin.

Kuvatotoiveena oli realistinen tyrnimarja ja mielestäni onnistuin saavuttamaan hyvin mehevän herkullisen tunnelman. Ja täytyneepä tässä vähän tuumata, että kuva ei kyllä huijaa tippaakaan, sillä tämä tee on oikesti aivan älyttömän hyvää! Olen itse juonut jo toisen noita paketeista loppuun ja toinen on vielä säästössä. Yhden paketin vein luovuuslabran labrajänöille maisteltavaksi. Luovuuslabralle on muuten tulossa oma blogi, pysykääpäs siis kuulolla, jos haluatte kuulla siitä(kin) lisää.

Että tällasia juttuja mä puuhailen. Jos nyt mielit saada juuri tätä teetä kätösiin, niin sitähän saa tilattua vaikka Forsmanin nettikaupasta kas tästä, mutta löytyy tätä varmasi myös ihan Forsmanin teetä myyvistä kaupoista.

Teetunnelmissa kivaa viikonloppua kaikki!

8 kommenttia:

 1. Anonyymi5/6/15 16:20

  Ihanat kuvat! Tuota täytyy tilata heti!

  amp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toki! Toimiskohan tää jopa jääteessä, jos laittais tätä ja jotain mehua ja vichyä. Kokeiluun menee!

   Poista
 2. Oi, pitääpä joskus tilata tuota ja suoraan tuolta nettisivuilta. Siellä oli paljon kaikenlaisia kivaltakuulostavia makuja. :) Et muuten sattumoisia ole suunnitellut Forsmanin teelle Paratiisi SenCha nimistä teetä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistaseks tämä on ainoa mun kuvittama etiketti, olen tehnyt taittoja muutamiin muihin.

   Poista
 3. Niin on kauniit paketit, että raskiiko noita avatakaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä avasin ihan varovasti ja pistän paketit talteen samaan laatikkoon muiden töideni kanssa, saa laatikko kivan tuoksun kaupan päälle :D

   Poista
 4. Jännä miten ei oikeastaan ikinä tule ajateltua, että joku on oikeasti suunnitellut ja käyttänyt aikaa tuollaisiin elintarvikepaketteihinkin! Vaikka koulussa tuollaisiakin väännettiin, niin silti jää jotenkin se ajatus taka-alalle. :) Tyylikkäät paketit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas mietin hyvinkin usein jos jossain on kuvitettua kuvaa, että kukahan tämänkin on tehnyt :D. Oikee ammattivamma!

   Poista