Sivut

28.6.2015

Värityskirjaa jakoon

Hellurei ja hellät tunteet. Blogiarvonnan päättymisestä on kulunut jo viikko ja olette tulosta joutuneet odottelemaan, vaan on ollut niin touhukasta juhannuksen jälkimainingeissa, että en ole saanut aikaiseksi. Eilen olin vielä aivan ihanissa häissä, joista kuvia näkee instagramista ja tuosta oikealla olevasta instagramin blogi-ikkunasta (klikkaa niin tulevat isommaksi), niin nyttenkin tämä postaus tulee tällä tavalla yömyöhään, mutta hei tulee silti.

Vaan nyt sitä voittajaa:

Arvontaan osallistui ihanan iso määrä porukkaa, kiitos hurjasti joka ikiselle. Oli todella kiva lukea missä kukin kirjaa värittelisi, toivottavasti nyt jokainen tavalla tai toisella saa toteutettua kuvailemansa rentoutumishetken, vaikkea voittoa nyt napshtaisikaan.

Voitto osui tällä erää nimimerkille Paki, onnea ihan hurjasti! Vastauksesi kuulosti siltä, että kirja menee nyt kyllä ihan oikeaan osoitteeseen. Laittele mulle sähköpostilla osoitetta, niin pistelen kirjan tulemaan sulle heti.

Kiitos kaikille kovasti ja pysykäähän kuulolla, niin tiedätte mitä kivoja juttuja tulevaisuus tuo seuraavaksi tämän kynäniekan paperille. Oikein kivaa alkavaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti