Sivut

24.8.2014

Häähössötystä

Viikonloppu vilahti ensin perjantaina sumopainin ja lasersodan merkeissä, lauantaina taas juostiin väriesteitä viiden kilsan verran. Eli kaikkea muuta kun perus viikonloppu mulla. Heh. Väriestejuoksusta pistän kuvafiilistelyjä varmaan huomenna. Oli ihan huisin hauskaa ja ensi vuonna menen varmana taas uudelleen!

Mutta nyt muuten vaan värikkäisiin fiiliksiin! Kuten moni teistä tietääkin, olen ystäväni häähulinassa mukana tärkeässä kaason roolissa ja nyt ollaan siinä vaiheessa, että häihin on alle kaksi kuukautta ja järjestelyt on vauhdissa. Pidettiin tuossa kesän alussa kolmen naisen kutsutalkoot ja nyt kun vieraat ovat saaneet kutsunsa, voin morsion luvalla esitellä aikaansaannosta teille näin päälisin puolin. Syyshäissä teemana siis ruskan värit höystettynä pienellä kullan tuikkeella, kuin kynttilöin syysillassa! Näistä tuli jo niin nätit, että en malta oottaa, että saadaan koko juhlapaikka loistamaan syysjuhlan tuntua.

Näihin lempeän syksyisiin tunnelmiin mukavaa sunnuntaita kaikille!


6 kommenttia:

 1. Onpas kauniit kutsut :) Voi kun itsekin pääsisi juhlimaan häitä! Tosin kaason rooliin en tahtoisi :D Vähän liian stressaavaa miun makuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan innoissani tästä kaason roolista ja morsio kun ei ole mikään bridezilla ni hyvin varmasti pärjätään :D

   Poista
 2. Ai sinä olit väriestejuoksussa mukana? Minäkin suunnittelin lähteväni, mutta kunto ei ollutkaan juoksutasolla enää -liikaa tullut laiskoteltua kesän aikana...plääh. Ensi vuonna sitten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siellähän minä olin köpöttelemässä :)! Ens vuonna sinne vaan, ihan mahtava kokemus

   Poista