Sivut

2.9.2014

Värikkäänä yli esteiden

Olin reilu viikko sitten väriestejuoksussa kaverini kanssa (tää postaushan piti tulla jo viime viikolla, mutta elämä yllätti taas vaihteeks migreenillä) ja oli niin vallan mainio tapahtuma, että haluan tässä vähän jakaa kokemuksia teidän kanssa siitä.

Väriestejuoksun pointti on siis juosta 5km matka, jonka varrella on kymmenen estettä, joista viidessä saa päällensä värijauhetta ja viisi on niin sanotusti ihan "tavallisia" esteitä.

Esteet oli aivan huippuja ja niitä oli siis paljon. Skippattiin kyllä kaksi ekaa, kun näyttivät vähän hasardeilta ja niihin kerääntyi niin valtavat jonot, ettei juoksusta olisi tullut mitään, jos joka esteellä olisi aina tarvinut jonotella. Mentiin siis ohistuskaistaa jättäen jonottavat ihmislaumat taaksemme ja loppu matka eteni esteeltä esteelle erittäin sujuvasti. Ja hei ei siinä ohituskaistallakaan väriltä säästynyt, vaan naamariin mäjähti aimo annos värijauhetta, hehe. Esteitä oli todella laidasta laitaan, aina pomppulinnamatskua olevasta moni metrisestä liukumäkihässäkästä jenkkifutisjoukkue Pantherseihin, jotka metsäpolun varrella oli taklailemassa poloisia juoksijoita.

Jonkun korvaan voisi kuulostaa kauhujen lenkiltä, mutta mulla oli kyllä aivan törkeen kivaa. Suosittelen lämmöllä joka sorkalle! Ensi vuonna ihan ehdottomasti uudelleen!

Tässä parit kuvat. Olin ilmottautunut jo tammikuussa ni sain tommoset todella "tyylikkäät" väriestejuoksulasitkin, hehe.1 kommentti:

  1. Hih, kuulostaa tosi hauskalta! Pakko päästä ens vuonna mukaan! :D

    VastaaPoista