Sivut

5.9.2014

Se olis taas viikonloppu ystävät!

Viikko vilahti niin että heilahti ja perjantai koitti meillekin. Perjantaita odottaa nykyään ihan eri tavalla, kun siitä alkaa tavallisesti viikonlopun perheaika. isimies tuli kivan aikasin tänään töistä ja käytiin mun mummolla koko poppoo pikku visiitillä. Niila sai mummolta Tallinnan tuliaisena söpösen pienen futispaidan. Pikku Messi oli liikuttavan näköinen paidassaan. Tarvii varmaan nappaa teille kuva siitä piakoin! Enää ei puutu kuin oma jalkapallo, hehe. Vastalahjana Niila antoi mummolle koko suun leveydeltä kaksihampaista hymyään.

Mummolta lähdettiinkin sitten vaaria (mun isää) moikkaamaan. Myös vaari sai osansa hammasmiehen hymystä korkojen kera. Tulipa siis vietettyä koko päivä enemmän ja vähemmän liikenteessä, mukavaa vaihtelua sekin! Huomenna aamusta riennetään vauvauintiin, joka on kyllä ton meidän vesipedon viikon kohokohta ehkä vähän tän äidinkin). Isimies lähtee kalaan, mutta eiköhän me Niilan kanssa vielä keksitä vaikka mitä kivaa loppupäiväksikin.

Viime viikonlopun vietin vähän toisenlaisissa merkeissä ja siitä tulee huomenna blogissa pieni katsaus.

Mutta nyt ystävämme Rönni toivottaa teille oikein hyvää viikonloppua! Rönni sai Italian tuliaisena mun velipojalta ja tyttikseltään hienon naaman.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti