Sivut

17.9.2014

Kiireinen porkkana

Hei kaikki hienot syysihmiset!
Täällä on kuulkaas taas ollut niin hulina ja huiske, ettei kerkiä kissaa sanoa. Virallinen mammaloma loppui, mutta Niilan kanssa jatkellaan eloa kotona ainakin vielä vuoden loppuun. Tästä voisin kirjoittaa myöhemmin lisää. Mutta tosiaan olen silti alkanut iltaisin ja viikonloppuisin tekemään töitä jo jonkin verran ja yksi kerrassaan herkullinen kuvitustyö mulla onkin tässä ihan työn alla nyt muutamat viikot. Esittelen sitten valmiin tuotteen kun sen kätöseeni saan, mutta voin kertoa, että kiva siitä tulee!

Kotiäidin arki yhdistettynä freelancerin uraan on jo itsessään haasteellinen, mutta toki kaikki muukin elo pitää saada samaan pakettiin sopimaan. Tällä viikolla esimerkiksi luvassa on vielä rakkaan kummitytön synttärit ja parit muut perhemenot. Ollaan oltu alkuviikosta Niilan kanssa myös kyläilemässä kaverini luona, jossa me aikuiset koitettiin väkertää hääkoristeita, kun muksut temmelsi lattialla. Samaiset hääprokkikset jatkuu iltaisin myös tehokkaana somesuunnitteluna (mitä me tehtäiskään ilman somea Sohvi ja Raisa!!). Eipä ole tässäkään viikossa montaa hetkeä tarvinu hanuriaan sohvalla kuluttaa!

Tämän hetkisessä jonkin sortin hallitussa kaaoksessa on kuitenkin pakko löytää aikaa myös itselle. Eihäns itä muuten jaksa kauaa. Sitä sain eilen oikein roppakaupalla, kun pääsin kampaajan tuoliin ja mulle täräytettiin mahtava syystukka. Kunnon porkkana tällä erää! Olen aivan rakastunut tähän, kiitos kuuluu kampaajakamulleni Assille, jonka kanssa meillä on myös vähän toisensorttisia yhteistyökuvioita. Niistä kerron ehdottomasti lisää myös hieman myöhemmin.

Nyt on kiiruhdettava nukkumaan. Toivottaasti tämä mun stressipään ulosanti oli jokseenkin selkokielistä. Ensiviikko valjetkoon vähempikiireisenä ja silloin julkistan myös syysarvonnan!
Kylläpä tässä tuli esiteltyä pikaisesti monta asiaa joihin syvennyn myöhemmin, heh. No mutta kivaa ja hyvää kannattaa odottaa eikö?

Tässä pari kuvaa, hyvää yötä!

t. Porkkana-Manna7 kommenttia:

 1. Ihana porkkanapää!
  Ja toivottavasti on ensi viikko hieman vähemmän hektinen kuin viimeiset - meille kaikille;)
  Äidille terkkuja, monta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kyl tää vähän tästä nyt helpottelee :).

   Poista
 2. Ihana uus väri :) Mullakin on uus tukka, melko lyhyt sellainen. Kyllä piristi kummasti kun muutti vähän lookkia :)

  VastaaPoista
 3. Toi on kyllä niin ihana toi sun tukka! Tahtoisin taas vaihteeksi itsekin värjäillä, mutta ahdistun jo etukäteen juurikasvustosta, joten en taida viitsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa! Ei muuta ku väriä tukkaan vaan :)! Vaikka värjäämättömyys on kyllä niin ihanan helppoa!

   Poista