Sivut

2.8.2014

Mereneläviä elämyksiä

Käytiin alkuviikosta pienellä perheretkellä SeaLifessa Helsingissä. Vaikka olen käynyt monen monituisessa merimaailmassa useemmassa maassa ja tuolla Helsingin paikassakin vissiin kaksi kertaa aiemminkin, niin aina noissa kaloissa ja muissa vesieliöissä riittää ihasteltavaa.

Siinä missä mä olen akvaarioiden parissa ihan into piukeena, niin voitte vaan kuvitella tuon meidän pikku herra 8kk:n riemun! Jalat ja kädet viuhtoi ja silmät lautasina toinen katseli akvaarioita. Puhuttiin itseasiassa Jarkon kanssa että jotkut varmaan ihmettelee, että mitä hittoa, me noin pieni viedään mihkään SeaLifeen, että eihän se edes ymmärrä vielä mikä kala on (joidenkin kanssaelämystelijöiden naamakertoimista pystyi lukemaan tämän ajatuksen). Vaan eihän tossa olekaan kyse siitä mikä kala noin fyysiseti on, vaan musta on aivan ihanaa tarjota Niilalle tuollainen visuaalisesti kerrassaan huikea elämys, kun siitähän vauvat juuri eniten vielä toistaseksi irti saa. Upeitten värien ja ihmeellisesti lipuvien otusten lisäksi vauvalle varmasti mukavalta tuntui myös paikan äänimaailma monenlaisine pulputuksineen ja taustanauhalta tulevine merenäänineen. Että paremminkin kysyisin, miksi ei veisi vauvaa noin ihanaan paikkaan, missä itselläkin sielu lepää. Koko perhe nauttii samasta elämyksestä, niin en keksi suoraan sanottuna parempaa tapaa viettää yhtä päivää lomasta!

Ainoa miinus vauvavierailijan kannalta oli hurjan lujaan kirkuvat isommat lapset, joita muutamassa kohtaa kierrosta oli pakkautuneena, vaan eipä Niila noistakaan välittänyt. Kierroksella näkyi myös muita rattailla liikkuvia, niin todistetusti ei edes olla ainoat "hullut", jotka vauvaansa raahaa tällaisiin paikkoihin, hehe. Mutta suosittelen kyllä edelleen sealifea niin isoille kuin pienille.

Aukioloajat ja hinnat ynnä muut löytyypi täältä.


Kuvitus Lorulaariin
4 kommenttia:

 1. Tuo voisikin olla kiva! Kotieläintilaa ollaan harkittu. Kaikki kisut ja koirat kun ainakin on kivoja. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/8/14 21:52

  Mahtava lippis Niilalla! (:

  T. Hurrre!

  VastaaPoista
 3. Hienoa se vaan on, että Niila on päässyt mukaan ihastelemaan upeita värejä ja mereneläviä! Meidän perhe on muuten myös aina katsastanut kaikki mahdolliset sealifet - paras oli Bahamalla;) - sillä meidän taiteilijatytär on aivan hupsuna niiden perään. Mahtaakohan se taiteilijan silmä nähdä jotain enemmän kuin tavan tallaajan;)
  Aurinkoisia elokuun päiviä sinne!

  VastaaPoista