Sivut

20.8.2014

Arkista aherrusta ja arvonta-aatoksia

Heipä hei! Blogissa on edellisen Selätin- postauksen jälkeen käynyt niin hurja kuhina, että tässähän ihan pökerryttää, ihan mahtavaa! Kiitos ihmiset kiinnostuksesta, olen otettu!
Täällä on taas eletty niin sitä kiireisen ihanaa (ja välillä myös hermoja koettelevaa) vaippa-arkea, ettei ole kerinnyt kissaa sanoa. Niila on oppinut ryömimään ja istumaan vallan mainiosti ja sehän tarkoittaa, että mami juoksee suuna päänä ympäri kämppää ottamassa poikaa irti milloin verhoista, milloin jostain johdosta, jota ei VIELÄ ole huomannut peittää millään. Ostin jopa paristolla toimivia tuikkuja ihan vain oman mielenterveyden turvaamiseksi, niin ei tarvi sitten pelätä milloin ne pikku näpit niihinkin yltää ja kärvähtää.

Tämän hulinan keskellä olen koittanut pitää itestä hyvää huolta ja on tullut niin uitua kun jumppailtua kotona, kun lenkkeiltyäkin. Viikossa oli painokin tippunut 900g (wuhuu! tuuletus). Hyvä startti siis laihikseen!

Tuumailin tuossa myös, että hei en ole pitkään aikaan arponut blogissa mitään, siispä alanpas tuumailemaan jotain teidän "päänmenoksi" täällä ja pistetään syysarvonta pystyyn pikapuolin. Pysykää kanavalla!

Nyt katsomaan toisenlaisia äitejä sohvalle, mamin lepohetki!



3 kommenttia:

  1. Tosiaankin, muista kaiken tuon tohinan keskellä levätä välillä itsekin! :)

    VastaaPoista
  2. ♥Oikein mukavaa torstaita sinne♥

    VastaaPoista
  3. Voihan viude mitkä värit pikkuherran vaatteessa! Wau :D

    VastaaPoista