Sivut

14.7.2013

VAROITUS! Sydämen pakahtumisvaara!

Heipparallaa parhaat lukijat ja suuresti pahoittelut, etten ole rapsaillut teille tällä viikolla yhtikäs mitään. Rooma oli niin suuri ja uljas, että siintä tokeentuminen otti oman aikansa ja sittenhän tässä onkin taas kummasti päästy näiden arjen haasteiden pariin. Tällaisina hellepäivinä muutenkin tuntuu välin vaikealta istahtaa tietokoneelle, kun siitä niin nätisti Roomassa vieroituin. Laitan teille kuvarepsan Roomasta, kun ensin haen kuvat äitylin koneelta, jonne ne kaikki yhteen ladattiin.

Täällä on nyt taas muutenkin eletty niin jänniä aikoja, ettette arvaakaan. En tainnut aiemmin teille kertoakaan, mutta meidän Eppu heppu, eli nuorempi näistä meidän nahkakolleista kävi tuossa keväällä pienellä kosiomatkalla kasvattajan luona ja nyt sitten saadaan iloita sen reissun hedelmistä. Eli ilokseni voin ilmoittaa, että eilen syntyi kissala DonAmeniin viisi tervettä ja kerrassaan suloista pientä donsfinx pentua. Pennuita neljä on tyttöjä ja yksi poika. Arvatkaa olisinko jo pää kolmantena jalkana menossa näitä suukottelemaan, mutta jotta kasvattajan ei tarvitse mua luudan kanssa husia pois eihän kotiportailta maltan mieleni ja odottelen että pienet hieman kasvaa.

En taida täälläkään olla ainoa näihin nahkapalloihin hullaantunut, sillä teistä moni on kirjoittanut mulle, että on blogin kautta ihastunut meidän poikiin ja koko rotuun. Sanonpa vaan, että koittakaapa vastustella sitä nahkakissavaavikuumetta  näiden kuvien jälkeen, hehe. Tiedusteluja pennuista voi laittaa DonAmenin nettisivuilta löytyvien yhteystietojen kautta. Myös tietoa yleisesti rodusta saa samaa reittiä, kunhan kasvattaja näiltä pentukiireiltään kerkiää, mutta multa saa tietysti kysyä ihan mitä vaan myös täällä kommenttiboxissa. Aika paljon olen meidän poikien kautta rodusta oppinut ihan käytännössä.  Paljon myös valmista tietoa rodusta, pennun hankinnasta ja muusta tärkeästä löytyy Suomen rexkissa yhdistyksen sivuilta täältä KLIK, suosittelen myös muista rex kissoista kiinnostuneille tutustumaan.

Ja moni teistä varmaan miettii, että montako pentua mä olen jo varannut, hehe. No valitettavasti tästä ihanasta porukasta en yhtään. Meillä elämän tilanne ei just nyt ole ihan sopiva kolmannelle viliskantille ja tuo Vito raasu alkaa olemaan niin vanha, että luulen ettei meille enempää eläimiä hankita Viton rauhallisten eläkepäivien turvamiseksi. Katostaan sitten myöhemmistä pentueista asiaa uudelleen.


Vaan tässä ne kullannuput nyt ovat, sydän pakahtuu.  Kuvat: DonAmen 2013


8 kommenttia:

 1. Voi pikkuiset! Onnea vaan isälle!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut isälle - lienee vähän pollea;)
  On ne pieniä♥

  VastaaPoista
 3. .... tai läikikäs. katoin et olis ollu oranssihtavaakin.. :D

  VastaaPoista
 4. Uijui...ihania! Voi tuota kuvaa, missä pikkuinen hakee emon tisukkaa siskon masusta! Ja mitkä kynnet niillä jo on!
  Onnea Eppu hepulle...aikamoinen heppu onkin!


  amp

  VastaaPoista
 5. Aww totta puhuit <3 Onpas ne pieniä! Voi suloiset pikku heppuset. :-)

  VastaaPoista
 6. Voi miten pieniä palleroita vierekkäin :)

  VastaaPoista
 7. Vitsi, miten mä oon tämänkin missannut ihan kokonaan. Ei hitsi miten söppänöitä. Syötävän suloisia <3

  VastaaPoista