Sivut

22.7.2013

Aurinkotanssit

Nyt riittää mulle nää kylmät kelit! Ulkona on ilma kun luihin ja ytimiin puhaltavina syysiltoina (yhtä pimeetäkin) ja mua alkaa itkettää kun pihlajanmarjat on jo ihan kypsiä. Vaadin kesän takaisin, onhan nyt sentään vielä heinäkuu!

Näiden kesäisten kuvien innoittamana haastan teidät pieneen aurinkotanssiin! Kaikki ottaa illalla pienet twistit ja sheikkaukset vaikka hampaita pestessä (älkää tukehtuko hammasharjaan), niin saadaan huomiseksi ihana kesäinen ilma, jookos?

Pyllyä heilahtamaan!

8 kommenttia:

 1. Haaste otettu vastaan :)


  amp

  VastaaPoista
 2. Mä oon ihan shokissa ton Italian reissun jälkeen näistä ilmoista. Tännehän jäätyy ! :D Toivotaan että aurinkotanssi jeesaa, pahalta kyllä tällä hetkellä ainakin näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mä uskon että on hieman kankkua tutisuttanut muu kun tanssi. Oli ihan hirveen kylmä viime viikko!

   Poista
 3. Hei!

  Esittelin blogisi lyhyesti omassani, välilehdellä "luettavaa". Pidän blogistasi ja ajattelin laittaa hyvän kiertämään! :)

  p.s Mä taas olen nauttinut näistä viileistä päivistä! Meillä on kotona ollut jatkuvasti yli 10 astetta lämpimämpää kuin ulkona eli helteillä tänne on kuollut... Niinpä viileys on tuntunut ihanalta, kun on voinut jopa nukkua yönsä!

  Mutta toivotaan nyt hiukan lämpöisempää vielä loppukesälle, pääsee piknikille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli Linkkaappas sun blogisi tänne äkkiä, niin pääsen sitä kurkkimaan :)! Kommentit kun tulee sun google+ tilin kautta niin tää uuvvatti ei löydä! Aiemmin jo yritin etsiä, kun olit kysyny mun työmuodostani :).Graafikkoblogit muutenkin aina kiinnostaa :)!

   Poista
  2. Aaa, enpäs osannut ajatella ollenkaan tuollaista asiaa.

   Blogini ei varsinaisesti (ollenkaan?) ole graafikkoblogi, muuten kuin että ulkoasua toteuttelen itse :)

   Mutta jos haluat vilkaista, niin mut löytää

   http://redgerberagirl.blogspot.fi/

   Poista
 4. Ite skippasin Suomen kurjat kelit oleilemalla muilla mailla, mutta kävin äsken pyöräilemässä ja tuli ihan pala kurkkuun kun näin myös rusehtavat pihlajanmarjat :( Toivotaan että kesä tulee takas konsteillasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä pöllömpää että pääsit skippaamaan kylmyyden, mutta noi pihlajanparjat on kyllä lohduton näky :D!

   Poista