Sivut

17.7.2013

Jopo ride!

Lupasin taannoin esitellä muiden palkintolahjakortilla hankkimien ihanuuksien lisäksi myös mun uuden valkoisen ratsuni, eli Helkaman Jopon. Tässä se nyt tulee.

Olen ihan rakastunut tuohon pieneen keveään pyöräpahaseen, ettei ole tosikaan. Oon nyt about seittemän vuotta ajellu mun herttaisella mummokonkelilla, mutta se on saanut kyllä hieman väistyä tän kevyemmän konin tieltä. Sillä menee nopeammin pidempää matkaa, mutta tällä sahaa sitä kodin ja salin väliä kivan ketterästi.

Ainoa asia mikä mietityttää, niin pyörä pitää välillä rohinaa... Jakke lupas laittaa öljyä jonnekin polkimien minne lie, kun ketjut on jo katsonut. Katsotaan auttaisko se. Pohdin että voisi ollatietysti uudenkarheuttakin. Mites onko teillä kellään tästä kokemusta Jopon omistajana?

Näitä jopojahan on nykyään ihan hirveesti ja oma piti saada helposti erottumaan joukosta, kun pyörän parkkiin kaupungille jättää. Kipaisin siis Tigeriin ja ostin sieltä tämän viiksekkään satulasuojan parilla eurolla. Kyllä erottuu oma jopo kauas, jopa tosta sokkarin edestä missä on 50m pätkä pelkkää konkelia täys ja hei ei kastu sateellakaan peffa. Mulla on mun mummofillarissakin jo tällainen samanlainen kirkkaanpunainen. Tarakalle hommasin korin mihin saa kivasti viskattua reenikassin kauppakassin tai vaikka piknik-korin. Kyllä tällä kelpaa nyt ajella!3 kommenttia:

 1. Mahtis toi satulasuoja! Tietty itse pyöräkin on eri makee :)

  VastaaPoista
 2. Tää on upee. Kade!! :-) Kyl mullekin kelpais jopottelija jopo!

  VastaaPoista
 3. Kiitti, vinkistä - täytyy käydä suoja omaankin pyörään :) Jopoa minulla ei ole, mutta Jippo joka on siis samankokoinen ja samanoloinen, mutta sen saa kasaan keskeltä eli mahtuu helposti esim auton takakonttiin.

  Kevyt polkea tosiaan, mutta pitkällä matkalla uuvuttava, kun on pienet renkaat = saa polkea hiki hatussa.

  VastaaPoista