Sivut

25.7.2013

Helsinki & Hanna = iloinen Anna

Olin eilen Helsingissä viettämässä tyttöisää kirpparipäivää mitä parahimmassa seurassa. Mukanani oli nimittäin ihana vaihtoaikojeni Hanna Belgiasta! Hän oli tullut kesälomalle Suomeen ja sovittiin, että nähdään tänä kesänä sitten Helsingin päässä. Hanna kirppiskuningattaren seurassa olikin hyvä kiertää Hietsun kirppari, joka oli mulle uusi aluevaltaus. Olen muutenkin kirppistellyt Helsingissä super vähän (saa siis vinkata hyviä kirppuja pk-seudulta). Löysin kirpparilta muhkean ja räikeän huivin syysiltoja lämmittämään, tämä vaatii ehdottomasti kuvaesittelyn myöhemmin.

Sain paljon huomiota pötsilleni tyyliin "hei sulla kun on tollainen ihana maha, niin mulla ois sulle täällä tällainen..." ja myyjät esitteli kaiken näköistä aina äitiyshaalareista vauvan makuupusseihin (johon ois mun mielestä mahtunut ainakin neljä vauvaa). No vauvatavaraa ei täältä tarttunut mukaan. Hannan yhden euron taktiikalla sen sijaan tarttuikin haaviin hieman enemmän löytöjä. On se vaan mahottoman hyvä tinkaamaan!

Käytiin kurkistamassa myös kirppis Kievarin Kanuuna, mutta se oli kyllä iso pettymys, eikä kumpikaan tehnyt sieltä löytöjä.

Kirppistelyn jälkeen mentiin syömään Iguanaan ja huh oli tuhti ja mahti buffet lounas. Yhdeksän euroa ja molemmat sai navat niin täyteen, että meinas uni tulla silmään siinä heti kättelyssä. Ei parannut jäädä siihen kökkimään pidemmin, vaan lähdettiin vielä kiertelemään kaupungille, joskos aleissa näkyisi jotain kivaa ja kivaahan sieltä löytyi. Bongattiin molemmat samanlaiset kaitaliinat h&m homesta huokeaan kolmen euron hintaan. Tämän jälkeen olikin jo aika hyvästellä ja Hannan hypätä bussiin ja mun junaan.

Kotiin päästyäni tuumasin, että vaikka converseja rakastan kovasti, niin on tullut aika vaihtaa tukevampiin lenkkareihin, sen verran paljon pötsi kertoi olemassaolostaan illan mittaan vihlomalla.
Siispä lähipäivinä toivon mukaan esittelyssä uudet lenkkarit!

Kiitos Hanna oli ihan älyttömän kiva päivä!

Mun Conssit on ainakin 4 vuotta vanhat vaan niin rakkaat. 

Tällassia tyyppejä oli Helsinkiin tullut keikalle.

Siinähän se Hanna uudessa kirppislöytötakissaan. Tarpeeseen tuli: sää jätti kirjaimellisesti kylmäksi.

Huvi

Näitä ihastelin Marimekon näyteikkunassa...oiskohan nää mun ens kesän uudet Conssit?

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta päivästä!! Toivottavasti saadaan se uusittua pian <3

    Kyllä ne jotkut myyjät olivat kyllä aika suorasanaisia!! Mutta toivottavasti uskallat viel lähteä uudestaan :-)

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo sinun vanhat Conversetkin, ja siistinä oot saanu pidettyä! Se on kyllä jännä miten vauvamaha on muka ns. vapaata riistaa, joko on tullut paljon lääppijöitä?

    VastaaPoista