Sivut

19.7.2013

Uutistoimisto suosittaa: BLOGEJA

Nyt näin viikonlopun kynnyksellä vosin toteuttaa taas postauksen, jota oon jo pidempään miettinyt tekeväni. Eli olis taas muutamia blogeja mitä haluisin vähän huudahdella teille muillekin, etten tällassia hyviä pidä vaan omana tietonani. On meinaan suuri olo löytää kutkuttavan hyvä blogi!

Tässä bloggarien omat kuvaukset blogista/itsestään ja perässä mun kommentti.

Siamese Lipstick: Höpinää elämäni ihanista asioista eli kosmetiikasta, kissoista, lähestyvistä häistäni ja mistä milloinkin! // Aivan ihania kissoja jotka nyt aina herättää mun mielenkiinnon ja kerrassaan kivoja kosmetiikkavinkkejä. Tällai ei niin fanaattinen kosmetiikan kuluttajakin saa täältä poimittua itselleen parhaat vinkit. Seassa kutkuttavaa hääfiilistelyä.


Nova melina: Kahden ihanan pikkuisen työssäkäyvä mami, joka perheensä lisäksi rakastaa koiriaan, ompelua, askartelua ja kaikenlaista käsillä säätöä. Musiikki, ruoka, sisustus, leffat ja kirjat ovat myös lähellä sydäntäni. ♥ // Ihana blogi ja tää on sellainen oikeen väriterapian paikka! Eli kuvat ovat älyttömän kauniita ja tursuaa ihania värejä. Pieniä yksityiskohtia ja ihania esineitä. Ilo silmälle!


Punaista ja Makeaa: Nainen +30, jolla on mies ja kymmenenvuotias poika, rivarikolmio ja kolme kissaa. Sisustamista ja remonttia, matkustelua ja askartelua, niin ja hyvää ruokaa. Niistä on elämä tehty. // Kissoja ja vielä nahkakissa hei! Onko parempaa? Kivoja sisustushommeloita ja kauniita esineitä. Todellakin tunnen sielunsiskoutta tähän blogiin.


Annan aarteet: askartelee, koruilee, ompelee, neuloo, maalaa, tuunaa, näpertää, opiskelee, innostuu. // Kerrassaan mainioita askarteluvinkkejä ja ideoita. Luovaa ja nättiä. Eli ilo silmälle ja inspiraation lähde askatelun ystävälle. Eikä yhtään ainakaan pahenna että blogin pitäjä on kaimani ja Lahesta! Go girl!

Ei muuta kun puskii! Kuvaa klikkaamalla pääset blogiin.
Onko sulla tiedossa tai kirjoitatko itse kivaa blogia? Saapi linkata kommenttiboksiin :)!Siamese Lipstick

Nova Melina

Punaista ja makeaa

Annan aarteet

7 kommenttia:

 1. Hei kiitti kehuista ihana Anna! :*

  VastaaPoista
 2. pus pus <3 kiitos ihanista sanoista. siun blogia kanssa tykkäilen hulluna, ehkä se on tosiaan se nimi ja lahti ;) no vitsi, mutta viimeaikoina on jäänyt blogien seurailu tosi vähäiselle, tätä seuraan kuitenkin naamakirjan kautta. aina yhtä innoissani olen kun uusi postaus näkyy siinä seinällä. taidanpä käydä kurkkimassa nuo muutkin sun suosikit josko vaikka tykästyisin niihinkin.

  VastaaPoista
 3. Olkaas hyvä tyttöset! Teillä on niin ihanat blogit, että ei mitään kiittämisiä :)!

  VastaaPoista
 4. Mä kirjotan (enemmänkin kuvaan) blogia joka löytyy osotteesta chasingcoconuts.blogspot.fi :--)

  VastaaPoista
 5. Voihan vitsi! Aamulla ei hymyilyttänyt, kun on viimeinen lomapäivä, mutta nyt onkin hymy huulilla. Kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon! Olipa ihana ylläri!! Nyt vasta pääsin katsomaan, kun tästä vinkkasit. Hyvältä näyttää sun blogi. :)

  VastaaPoista