Sivut

16.7.2012

Protskua nassuun...vai ihan vaan rahkaa?

Olen pitkään katsellut telkassa Valio PROfeel:n mainoksia, mutten ollut saanut aikaiseksi kiikuttaa niitä kaupasta kotiin. Eilen sitten vihdoin ostaa päräytin kaksi purkkia Valio PROfeel rahkaa makuinaan mansikka ja vanilja ja söin ne eilen ja tänään kitaani.

Makuelämys oli, noh erikoinen. Tai maku oli kyllä aika hyvä, sellainen sopivan hapan, mutta koostumus sen sijaan oli kyllä hieman kumma. Miten rahka voi tuntua suussa jauhoiselta? Lisäksi minua suuresti ihmetyttää tämä proteiinilla mainostus, sillä ko rahkassa on huikeat YKSI gramma enemmän proteiinia kuin Valion maitorahkassa. Sen sijaan sokeria PROfeel  purkissa on 5.6 grammaa enemmän kuin tavan maitorahkassa. Tottahan toki tämä on paljon parempi vaihtoehto kun useat maustetut sokerirahakat kaupan hyllystä, mutta kyllä mä nyt silti vähän skeptisesti suhtaudun tähän tuotteena. Visuaalinen ilme on selvästi urheilullisille ihmisille suunnattu ja väittäisin, että tällä kalastellaan nyt juuri niitä ihmisiä ostostelemaan, ketkä eivät perus maihtorahka+ananas koktailista niin hirveästi välitä, mutta haluisivat saada treeniin puhtia vähän lisäprotskusta. Tänään tuossa salilla kun kaverin kanssa näistä jutskailtiin, niin kumpainenkin todettiin yhteen ääneen, että kyllä sitä jatkossakin vaan mieluummin aukasee sen ihan perus maitorahkan.

Onko teillä kokemuksia tästä tuoteryhmästä?

Kuvat ja taulukot valio.fi



Valio PROfeel ravintosisältö
ja vertailuksi Valio pehmeä maitorahka

4 kommenttia:

  1. Maistoin itse toissapäivänä ekaa kerta tuota vanilijan makuista. Luulin, että tuota profeel rahkaakin olisi maustamattomana, mutta ilmeisest ei. En tykännyt vanilijan makuisesta. Pirtelön joukossa mansikoiden, banaanin ja maidon kanssa tuli käytetyksi, mutta en mä sitä pelkilteen alkaisi vetämään. Täältäkin suunnalta pisteet tavalliselle maitorahkalle.

    VastaaPoista
  2. Itselle maistuu niin tavan rahka ja ananakset kuin myös välillä nämäkin. Tälläsen vetäsee silloin ku ei jaksa tehdä muuta sen syömisen eteen kuin kuoria folion pois purnukan päältä. Tosin pitää sanoa, että tuohon makuun kyllästyy nopsasti. Ensin pidin enemmän vaniljasta, nyt mansikka maistuu enempi ja kohta luultavasti ei maistu enää se mansikkakaan.. :D En oo ajatellukkaan että tuossa olisi yhtään sen enempää protskuu kuin muissa rahkoissa, luulen että juurikin tuolla maku hommalla kuluttajia kalastellaan.
    Ite kuulun Ehrmann tiimiin, Valion pehmeä on omaan suuhun liian kittimäistä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin en mäkään oikeen uskonut että protskua ois yhtään enempää, mutta niinhän tässä mainonnassa annetaan ymmärtää ja se on kerrassaan kummaa, mutta niin se mainosmaailma toimii.
      Mäkin tykkään ehrmannista ja se on vielä halpaa ku mikä. Mutta toi valio pehmeä on kyllä sekin mun suun mukaista ja sopii kivasti smoothieisiin. Nams!

      Poista