Sivut

1.7.2012

Kalaleskeys koittakoon!

Nyt on taas se aika kesästä kun Anselmista tulee viikoksi kalaleski kun Jarkko ja poijaat lähtee kalaan tällä kertaa suuntanaan Slovenia. Onpa tässä nyt meneillään kiireiset pari viikkoa, kun ensin minä huitelen Helsingissä ja mökillä ( oli aivan hurjan hauska reissu, kiitos likoille siitä) ja nyt lennossa vaihdetaan ja Jarkko lähtee. Viimeksi oltu näin paljon erossa toisistamme kun olin Belgiassa vaihdossa. 


Pojilla onkin mainio kalaporukka, "Nimetön Kalakerho" ja nettisivuillaan hyö kuvailevat itseään näin:
"Nimetön kalakerho (täten jatkossa kutsuttakoot sitä NK:ksi) on Päijät-Hämeestä kotoisin oleva, äärettömän lahjakkaiden kalastajien ja herrasmiesten, kerho johon kuuluu tällä hetkellä 4 aktiivista jäsentä." 


NK:n nettisivut on kalastusivujen aatelia ja sieltä löytyy jos jonkin näköistä kivaa kalastuksesta jos aihe vähänkään kiinnostaa. Käyhän ihmeessä kurkkaamassa ja ottamassa kalatietoa haltuun tai vaikka vaan lukemassa poikien reissublogia KLIK!
Kyllä huomaa, että kalareissuun on meillä joku lähdössä, kun tuossa keittiössä on kuukauden päivät ollut sellainenkin perhotehdas notta! 
Nyt tämä hyttysen syömä ihmisraato lähtee unille, että jaksaa huomenna muuttaa taas oikeen urakalla. Hyvää yötä ja kivaa alkavaa viikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti