Sivut

15.7.2012

Olipa kerran Uutistoimisto.

Joka sai nimekseen Uutistoimisto Anselmi. Eli nyt tulisi taas blogiarvonnan satoa ja vuorossa on seuraavanlainen kysymys (säästelen näitä kysymyksiä ja ripottelen pikku hiljaa juuri tällaisina sateisina sunnuntaina): 

Sanja10/6/12 14:46
Hmm.. En ole vielä kovin paljoa lukenut blogiasi (Pipsan blogin kautta tänne eksyin) joten en tiedä onko jossakin postauksessasi jo vastaus tähän mutta kysyn nyt kuitenkin kun itseäni kiinnostaa: mistä juontaa juurensa blogisi nimi? :)
Tämä oli musta todella hauska kysymys, koska blogin nimen keksiminen oli sillon aikoinaan mulle tosi vaikeaa. Halusin kivan vähän hupsun nimen. Vaihtoehtoja oli monia, joista en tosin liian monia muista nyt. Sen sijaan hyvin elävästi mieleen on jäänyt Jarkon eräs ehdotus (murrr!), elikkä siis tämä blogihan alun perin oli mun reissublogi käsitellen lähinnä vaihto-opiskeluani Belgiassa. No sanoin sitten Jarkolle, että keksii mulle jonku kivan Madventures tyylisen nimen niin herrahan ehdotti sitten fiksun filmaattisena miehenä, että Fatventures! Tällä hän ei (toivon mukaan) viitannut ulkomuotooni nyt, vaan siihen, että olin pelotellut Jarkkista tulevani kaksinkertaisena takaisin sieltä vietettyäni ihanaa suklaa/ranskalaiset+majoneesi -diettiä koko viisi kuukautta. Hehe. 
No miten nimi Uutistoimisto Anselmi lopulta syntyi, niin sehän tuli siitä, kun halusin käyttää bloginimessä tuota rakasta lempinimeäni Anselmi, joka ollaan luokkakaverini Tean kanssa vihitty käyttöön joskus neljä vuotta sitten amk:n ekalla luokalla. Keksittiin meille molemmille niinkin viehkeät lempinimet kuin Anselmi Allimamma ja Teukka Takatiukka (kyllä, ei sille vaan voi minkään kun on näin saaketin luova ihminen)! No koska blogi kertoi minun, Anselmin kuulumisia, eli uutisia Belgiasta käsin, tuli nimeksi lopulta yhden naisen uutistoimisto eli Uutistoimisto Anselmi! Ja sanonpa, että siinäpä vasta kelpo nimi on ollutkin tälle blogille, eikö totta :)! 
Näiden uutisten loppukevennyksenä muutama julkaisematon kuva viimeisimmältä Helsingin reissulta:

3 kommenttia:

 1. Hihiii ihana postaus! :)) Kiitos vastauksesta! Harmittavan harvoin eksyn blogiasi lukemaan kun en ainakaan osannut bloggerin kautta liittyä lukijaksi niin päivitykset ei näy mulla niinkuin muista blogeista mutta aina välillä kun muistan tulla vilkaisemaan niin onkin enemmän luettavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun täällä harvakseltaankin käyt :) meillä ei ole täällä uutistoimistolla uutisilla aikarajotteita :D hehe. ja toki voit seurata napauttaa meitä vaikka facebookissa, tai blogilistalla (napikat löytyy tosta ylhäältä oikealta) jos mieli tekee :)!

   Poista
  2. Juu blogilistalla seurailenkin jo mutta sielläkin tulee niin harvoin käytyä että ei ole hyötyä :D Mutta kuka nyt Anselmin uutistoimiston voisi unohtaa, eikä nää uutiset vanhene! :)

   Poista