Sivut

5.7.2012

Maailman paras harja

Ah, nyt sen itsellenikin vihdoin ostin, nimittäin maailman parhaan harjan! Sen nimi on Tangle Teezer ja se on super söpö pieni pinkki harja. Olen lukenut näistä monessakin blogissa ja pääsin viikonloppuna kokeilemaan kaverin omaa harjaa ja vallan innostuin! Se selvittää takut tukasta erittäin hellävaraisesti ja lisäksi rapsii kivasti päänahkaa ja se tuntuu kivalta. Voisin harjata tällä hiuksia loputtomiin. Lisäksi harja siloittaa tukan ihanan pehmukaksi harjauksen aikana. Koska harja on hellävarainen se estää hiusta kulumasta ja katkeilemasta. Lupasivat että estää jopa kaksihaaraisia syntymästä.

Se että harja lisäisi hiustenkasvua taisi olla jonkun innostuneen bloggarin oma juttu, kun siitä ei kyllä nettisivuilla mainita mitään. Toisaalta kyllä tuo ainakin tekee gutaa myös päänahalle, niin ehkä se auttaa hiusta kasvamaan. Ja toki hiukset kasvaa pidemmäksi helpommin kun ne ei katkeile ja kulu latvasta niin tiuhaa tahtia. Että sinällään kyllä auttaa kasvussakin.

Luinpa jostain että lapsiperheissäkin tämä ihanuus on tuonut helpotusta ikuiseen takkujenselvittelyn itkuraivareihin. Kun takut aukeaa ilman kipua, ei ipanankaan tarvi kiukutella ja itkeä. Pointsit myös siitä siis. Kerrassaan on kelpo ostos!

Ja jottei elämästä puuttuisi väriä, niin ostin alennusmyyneistä huikealla -70% alennuksella tämän ihanan myös niin pinkin takin! Kyllä nyt on pinkkiä Anselmin elämässä taas kerrakseen. Takki on ohuen ohut ja sopii täydellisesti kesäisiin iltoihin lenkille. Tykkään kovasti ja testissäkin on jo ollut ja hyväksi todettu. Materiaali on kivaa hengittävää matskua ja monet taskut tuo helpostusta lenkin varuste puoleen. Avaimet ja ipod löytää kaikki omat paikkansa.


2 kommenttia:

  1. Tangle teezer on kyllä mahtava! Ostin sen aikoinaan alunperin afrotukkaisille lapsilleni (selvittää jopa afrotukan!). Mutta sittemmin olen päätynyt harjaamaan sillä joka päivä myös omat hiukset. Tavalliset harjat tuntuu ihan kamalilta tangle teezerin jälkeen! Meillä tämä on mustana versiona mutta on tuo pinkki kyllä aika söpis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hauskaa, että tämä puree myös afrotukkaan :)! Kelpo kapistus kyllä!

      Poista