Sivut

30.7.2012

Kirppistelyn mahti saalis

Käytiin tänään aamulla äitylin ja pikkuveljen kanssa kirpparilla ja mitäs sieltä tarttuikaan haaviin! Pari ihanaa vaatetta, nätti pieni kehys ja hiukan kesäluettavaa. Ei yhtään pöllömmin eihän (Hannake, voikohan sua päästääkään tänne kirpparille ollenkaan, kun tuutte Lahteen, hehe).
Nämä kaikki samalta kirpparilta Cetorilta Lahdesta yhteishintaan 8e (suosittelen lämmöllä ko kirppistä).

Huh hellettä, mä hikoilen kun pieni possu makuupussissa! Ja tänään olis vuorossa vielä vähän hikizumbaa illalla. Oon ihan poikkikin kun oon nukkunut nyt tosi huonosti kun on ukkostellut niin kovin. Eilen välkkyi ja paukkui, muttei ihan hirveesti jyrissyt. Se oli jotenkin aavemaista. Toissa yönä taas rytis ja paukkui sitten senkin edestä ja minuu ihan hirvitti ku ikkunalasit vaan helis. Hui. Saas nähä tuleeko taas illalla ukosta. Toisaalta kiva kun se vois tuoda helpotusta tähän painostavaan ilmaan, mutta toisaalta taas ei niin kliffa kun tuppaan säikkymään aika paljon sitä välkettä ja jyrinää.
Jos sulla ei siellä illalla ukkosta, niin tuuhan kurkkaamaan blogiin, täällä ukkostaa. Laitan illalal vähän "kuvamatskua" eiliseltä :) heh.

Ainiin! Melkein unohdin kertoa! Meillä pyörähti jarkon kanssa käyntiin hyvän olon viikko! Tarkoirttaa siis sitä, että molemmat pyhästi lupaa juoda vettä vähintään 2 litraa päivässä (erittäin tärkeää näillä helteillä juoda paaaljon) ja sitten me syödään joka päivä päiväruuaksi jotain ihanaa salaattia! Tänään luvassa texmex salaatti. Laitan teille vaikka ensiviikolla pienen salaattipostauksen :)! Pyritään käymään myös joka ilta haaveilukävelyllä, eli käpytellään ihanilla alueilla haaveilemassa omasta kodista ja saadaan samalla kivasti liikuntaa. Tällä viikolla ei myöskään stressata tai äristä vaan ollaan rauhallisesti ja iloisesti liikenteessä. Joo mä rakastan tämmösiä teemaviikkoja :)!

Vaan nyt tämä haaveilija lähtee kauppaan ostamaan niitä salaattitarpeita!

Tässä kuvat kirpparilöydöistä:

Ihana herkkis bolero <3
Eikös olekin kliffa paita
Lötkö Eppu esitteli mamin kanssa uutta boleroa
Ihana pieni kehys, mitähän tähän laittaisi?
Keveää kesälukemista
Hyvän olon viikkoa voi buustata tämmösella lehdellä :)!

4 kommenttia:

  1. Heti sinne kirpparille ku tulen!!! Et pysty pitää mua poissa sieltä :-D

    Ihania löytöjä!! Tollanen haaveilukävely on munkin makuun, me tehdään sitä kans :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin :D hihii. Niin mikäs sse tarkka päivä nyt sit onkaan kun ootte tulossa, saiks mun sähköpostin?

      Poista
  2. Kivoja kirppislöytöjä! Ihana on blogisi muutenkin, mukava kun olit käynyt kommentoimassa blogiini niin minäkin löysin tieni tänne. :)

    VastaaPoista