Sivut

5.2.2011

Teekukkia ja tyttöjen juttuja

Olimme tänään Veerlen ja Iriksen ja myöhemmin myös Evelienin (vaihtaritytöt Hollannista) kanssa teetä lipittelemässä kahvilassa nimeltä De Biologische Dynamische bakkerij. Eli paikka on samalla kertaa aivan ihanan idyllinen kahvila vanhoine seinämaalauksineen, sekä uskomattoman hyvän tuoksuinen leipomo, josta saat aina tuoretta biodynaamista leipää ja muita luomutuotteita. Viime viikolla maistelin samassa kahvilassa bio-colaa ja voin kertoa, että pesee kyllä perus kokiksen ihan kymppi nolla.
  Tänään kuitenkin luotettiin Veerlen suosittelemaan kiinalaiseen teekukkaan (wikipediassa aiheesta). En ollut aiemmin kuullut moisesta, mutta siis kyseessä on hassun näköinen pallero, joka laitetaan teepannuun. Kuumassa vedessä tämä pallo sitten paljastaa sisältään ihan ihmeellisesti kauniin kukan. Ihastuin kyllä suuresti tähän tapaan nautiskella teetä maun ja tuoksun lisäksi nyt myös silmillä. Kun tulen Suomeen, niin ihan varmana marssin ensimmäisenä kauppaan hommaamaan lasisen teepannun ja sitten tilaamaan näitä teepallosia netistä. Aivan ihana tapa viettää teekutsuja rakkaitten ihmisten kesken.
   Meillä oli muutenkin hurjan hauskaa. Istuttiin tuolla neljättä tuntia ja puhuttiin tyttöjen juttuja. Ihanaa kuinka voi huomata, että vaikka meillä on eri maa, eri kieli ja eri kulttuuri , niin silti kaikilla on samat ilot ja surut ja tyttöjen jutut. Tuossa neljän tunnin aikana kerittiin supattelemaan kaikkien poikaystävä-ikävät  ja tulevaisuuden haavekuvat . Tuli kotoisa olo. Mutta toisaalta kotiin päin tepastellessani tuli myös ihan hurjan iso ikävä minun omia tyttörakkaita siellä koti Suomessa. Jos luette tätä, niin voin kertoa tässä näin, että olette kyllä sellaisia enkeleitä ja aarteita. Kesällä juodaan sitten kukkateetä ja pidetään maailman ihanimmat teekutsut kuuna kuun valkeana!
Tässä pari kuvaa ihmeellisyydestä. 


Teen mukana tuli  päivän kakkua <3

1 kommentti: