Sivut

7.2.2011

A niin kuin Anna Aurinko ja Antwerpen!

Viikonloppu tuli ja meni, että humpsis. Tuli kyllä tehtyä paljon omia hommia. Piirusteltua ja näin. Eilen oli myös minun ja Jarkkosen vuosipäivä. Tasan vuosi yhressä, hiuh, onpahan sekin aika mennyt nopeasti ja ihanasti.
  Kävin myös kahvilla ja ihan suomalaisessa seurassa! Löysin internetin ihmemaasta foorumin, jossa oli keskustelua Antwerpenin suomalaisista asukeista ja sieltä löytyi Hanna. Täytyy sanoa, että oli hassua mutta erittä mukavaa puhua välillä suomeakin, kun ei tarvitse kokoajan miettiä niin täysillä mitä sanoo. Voi vaan pulputtaa menemään. Oli hurjan mukavaa ja Hanna näyttikin taas aivan uusia kulmia Antwerpenista minulle. Paljon olen saanut myös kelpo vinkkejä erilaisista tapahtumista ja paikoista täällä. On se vaan hyvä olla Suomikontaktit kunnossa ulkomaillakin, niin heti alkaa luistamaan!
 Tänään koulua oli muutamat tunnit ja sen jälkeen kiiruhdin naatiskelemaan kamera kätösessä uskomattoman keväisestä ilmasta. Viikonlopun lämpimät päivät ovat selvästi alkaneet herättelemään luontoa kevät kuntoon.  Pada pa papaa aim laavin it!
Tässä vähän enemmän kuvaa tällä erää:Tällai megapähee mario cube tarttu matkaan <3

1 kommentti:

  1. Anonyymi9/2/11 18:13

    Ihania kuvia taas. Voi, miten keväistä siel on! Ja Mario kuutioita saat tuoda kyllä tänne repullisen. Nostalgiaa!

    VastaaPoista