Sivut

15.2.2011

Anna mannan tyttöisyysviikko on julistettu alkaneeksi!

Sen lisäksi, että tänään on ystävänpäivä, maanantai ja Voiton § Tinon nimipäivä (juu onnea vaan) on tänään tyttöisyysviikon eka päivä! Tämä ihana päivä ei alkanut ihan niin kuin olin ajatellut, eli suloisesti teetä juoden pikkurilli pystyssä. Ehei. Sen sijaan minä heräsin karskin miehekkääseen summeriini, joka huutaa kuin ala-asteen palohälytin. Hyppäsin ylös sängystä kuin mikäkin akrobaatti ja revin leggarit väärin päin jalkaani ja hupparin päälle (siitä oli tyttöisyys kaukana). Samalla kun rynnin portaita alas, mietin että, kuka helekutti siellä voi olla ennen yhdeksää aamulla.
  Avasin oven varoen hyppien samalla ees taas paljain varpain kylmällä lattialla. No poliisi tätihän se siellä!  Sen, että oven sain auk,i niin samantien alkoi niin rapeet flaamit kaikumaan rouvan  kidasta, että suhina vaan kävi kun kielenkannat jauhoi sitä c:n ja h:n yhdistelmää. Meni hetki ennen kuin sain käännettyä aivot englannille ja ilmaistua, etten ymmärtänyt sanaakaan, koska olen vaihtari. Kun olimme saaneet murrettua kielimuurin, rouva kysyi, että olinko kuullut tai nähnyt viime yönä mitään outoa. No en viitsinyt alkaa avautumaan hämmentävistä unista, niin kerroin, että en ollut. Talon edessä olevalla parkkipaikalla oli kuulemma poltettu yöllä auto ja tekijät olisi nyt hakusessa. Pahoittelin, etten voinut auttaa asiassa, hyvien unenlahjojeni ansiosta. Rouva otti vielä yhteystietoni, kiitti ja poistui. Joku on varmana polttanut koslansa vakuutusrahojen toivossa.
  No olinpahan ainakin hereillä. Tyttöisyyspäivä saattoi alkaa. Kävin suihkussa ja valitsin tyttöisät vaatteet. Tuntui kivalta. Koulussakin olin siivosti, en istunut totuttuun tyyliin selkä tuhannen mutkalla, vaan nätisti rennossa ryhdissä. Tässä tyttöisyysviikossa ihan parasta on se, että tuntee itsensä sieväksi, koska on viitsinyt nähdä vaivaa ulkonäön eteen hieman. Olenkin miettinyt, että ihmiset aina luulee, että naiset tällää itseään miehiä varten. Juu ei. Nuo naapurikulmien Ahmedit nyt on täällä viimeisiä kenen huomiota haluan enää yhtään enempää herättää. Olen pyhästi sitä mieltä, että, meikkaamiseni on täysin minua itseäni varten. Siitä vaan tulee niin iloinen olo, kun tuntee itsensä sieväksi ( ja nyt joku tosi fiksu ja filmaattinen lukion psykan ykköskurssin käynyt heittää tähän, että oletko silloin sievä jos kenenkään silmät eivät ole sitä näkemässä, tottakai olen, himskatti!) Että niin. Tämä olkoon tyttöisyysviikon virallinen teema! Ollaan nättinä koska se on niin himskatin kivaa (voisin myydä tämän  sloganin jollekin meikkifirmalle).

Ps. Origamilinnut valloittavat huoneeni!

1 kommentti:

  1. Toivottelen kivaa ja pirteää tyttöisyysviikkoa!

    amp

    VastaaPoista