Sivut

11.2.2011

Ciao bella!

Viikonloppu ois jälleen alkaimaisillaan ja olen ollut täällä kolme viikkoa. Huhhuti hui. Tällä viikolla on tullut mentyä hieman enemmän kuin aiemmilla viikoilla. Parina päivänä olen jopa käynyt syömässä ulkona (nom nom).  Eilen tapasin espanjalaisen Amaian ja käytiin pizzalla italialaisessa pizzeriassa ja voin kertoa, että en oo ikinä syönyt niin hyvää pizzaa (ja huom oon kuitenkin ollut itsekin pari vuotta enemmän ja vähemmän töissä pizzeriassa)! Kyllä ne italianot osaa.
  Käytiin myös noutamassa ESN offiselta esn-vaihtarikortit ja saatiin siinä samalla upeat punaiset länkkärihatut, hassut tipukynät ja viiden euron prepaid kortit kännykkään. Oli hurjan kivaa. ESN:llä olisi melkein joka päivä jotain menoa, että tekemisen puutetta ei täällä pääse kyllä syntymään.
Tänään oltiinkin sitten jälleen kerran Veerlen kanssa meidän lempparikahvilassa aamuzumpilla suunnittelemassa meidän yhteistä kouluprojektia. Yli puolet ajasta meni jaaritellen kaikkia muita juttuja, mutta saatiin sitten kyllä ideoitua itse projektiakin hyvin eteenpäin.
  Ja hei ikäväkseni joudun kyllä myöntämään, että täällä on satanut pari päivää aamusta iltaan ja illasta aamuun. Huh. Että nuo mun kevätkuvat täältä on ihan huijausta, hehe. Ei vaan. Tämän sateen jälkeen kun se heittää parit kunnon aurinkoiset päivät niin täällähän on ihan vehreetä sitten.
Nyt voisin heittää vähän hyvää musaa soimaan ja alkaa pakertamaan omakuvaa näin hyvissä ajoin. Viikonloppuja teille peppuliinit!


Löysin ihanan laukun 2,5e kirppikseltä
ja mukana tuli tuo ihana rintakoru

Ihana hattu vai mitä?Luokkakavereitten kaa wokilla

Khakaa!
Laiva, woot?

Oma katuki näyttää ilta-auringossa ihan nätiltä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti