Sivut

21.2.2011

Operaatio Bird Attack!

Olen addiktoitunut erittäin pahasti noiden origamilintujen taitteluun. Käteni syyhyää päästä taittelemaan mitä kummallisempia mainospapereita linnuiksi. Ostin jopa kaunista paperia ihan sitä varten, että saan taitella lintusia! Olisiko syytä huolestua? EI! Koska olen keksinyt mahti keinon hyödyntää lintuja, jotka uhkaa täyttää koko asuntoni. Operaatio Bird Attack! alkakoon.
    Eli homman nimi on se, että ripustan roskapapereista tehtyjä lintuja puihin sinne sun tänne. Samalla linnut ovat sekä kauniita, että ottavat kantaa siihen, kuinka ihmiset heittää kaikkea törkyä kaduille ihan surutta (täällä on roskaamisen suhteen aika hurja meininki). Aloitin lintujen ripustelun perjantaina ja saatanpa jatkaa pitkäänkin.
  En suinkaan silti ole ainoa, kuka koristelee katukuvaa hauskalla tavalla, sillä myöhemmin viikonloppuna löysin kadun, jonka puiden ympärille oltiin neulottu ”neulegraffitit” ( wikipedia viisaana kertoo lisää). Ihan hurjan kivan näköistä, eikä pitäisi kyllä häiritä ketään!
Antwerpen on muutenkin kaduiltaan aika värikäs kaupunki. Tässä joitain kuvia:


Bird Attack! 
Antiikki-kadun naiset

Tää lehmukka käski sanoo terkut Marialle ja
mummolle!

Miten on iskä huolisitko tämmösen leirikselle?

<3
Mummo sopi kuvaan ku nenä poskeen!
Neulegraffitteja

4 kommenttia:

 1. Lintuattack! Hyvä! Ja neulegraffitit on aivan ihania! Tänne myös tuollaisia piristyksiä!

  amp

  VastaaPoista
 2. Heeei, on pitäny jo monta kertaa kommentoida, mutta jotenki se on aina jääny. Kannatan ehdottomasti paperilintujen vallankumousta!
  Ajattelin myös kysästä olisko sulla vinkata jotain hyvää tussia piirustuskäyttöön? Olis tulossa kovaa kulutusta vaativia töitä ja pitäisi ostella uusia.

  VastaaPoista
 3. Voi röllikkä :)! Kiitos. Paperilinnut vois levitä mun mielestä joka puolelle!
  Ja mitä noihin tusseihin tulee, niin en oikeen osaa sanoa, mikä ois paras. Itsekin haen vielä kovasti lempparia. Kaikki tussit on niin karmeen hintasia. Mitä oot alkamassa duunaamaan?

  amp vois vaikka harkita pientä neulosmistouhua kun kotiin täältä joskus päästään :).

  VastaaPoista
 4. Heh, niinkin kunnianhimoista juttua kun lorukortteja päiväkotiin :D Tein yhden satsin ja niistä tykättiin niin paljon että pitäisi tehdä vielä toiset samanlaiset. Ja menin myös lupautumaan että piirtelen yhteen opinnäytetyöhön nalleja! Mie se en pääse näistä söpöistä aiheista eroon. Mutta pitänee mennä sit vaan tutkailemaan tussivalikoimia :]

  VastaaPoista