Sivut

2.4.2014

Hiushommiksi

Voi Uutistoimisto on ollut hyvin hiljainen viimisen viikon. Koiruuden hyvästely otti tosi koville ja teiltä tulikin ihan mahtavan ihania zemppauksia mulle, kiitos niistä jokaiselle muistaneelle. Loppuviikko meni itseni kiireisenä pitäessä ystävien seurassa ja pahin suru on nyt jo taittunut isoon ikävään. Kevättä kohti paremmin mielin.

Mutta nyt haluisin kirjotella teille keveämistä asioista. Nyt tulee nimittäin mainio tukkasuositus!
Ostin tuossa jokunen viikko sitten uuden kuivashamppoon ja koska mun luottokuivis oli lopussa ja tarve suorastaan huutava, oli mun pakko ihan kannikkatuntumalla valita hyllystä joku uusi kokeiluun. Kannatti! Löysin nimittäin ehdottomasti uuden suosikki kuiviksen. Uusi ihana tuoksu ja ah täydellinen koostumus mun raskaille hiuksilleni. Kaikki tämä löytyi Batiste merkkisestä kuivashamppoosta. Koostumus tekee hiuksista kivan ilmavan ja oikeasti puhtaan näköisen ja tuntuisen. Pahinkin rasvaletti saa tällä kyytiä niin että tukka tutisee! Boonuksena on herkullisen retro visuaalinen ilme. Tämä loistotuote löytyi Sokoksen kampaamo-osastolta, mutta myöhemmin löysin koko joukon eri tuoksuilla höystettyjä saman tuoteperheen kuiviksia Kickistä. Seuraavana kokeiluun ehdottomasti tuo kirsikka. Sarjasta löytyy kuivashamppis myös tummille hiuksille.

Toinen suositus on lähinnä panosta vai pihistä -osastoa ja tällä erää osuu kohtaan pihistä. Ostin säästöpäissäni nimittäin Rainbown hiusvahaa ja ha! taas kannatti! Tökötti on mielestäni aivan samaa kamaa kun viisi kertaa kalliimpi täysin identtisessä purkissa oleva kampaamotuote. Tuoksu ja koostumuskin täsmää aika lailla. Hintaa purkilla muistaakseni alle kolme euroa ja löytyy s-marketin hyllystä. Tällä saa tosi hyvin tällaisen lyhyemmän tukan pörrölle.

Nämä kaksi putelia on kyllä tän mutsin arjen pelastus kun aikaa ei ole ja hiukset olis silti kiva pitää nättinä. Mukavaa keskiviikkoa kaikki! Postaustahti kiihtyköön taas ennalleen ja Instagramissa (tuossa oikealla palkissa) --> löytyy kuvia meidän arkipuuhista paljon.


1 kommentti:

  1. Mies käytti sitä Rainbown Sensitive-vahaa pitkään, mutta sitten se lopetettiin :/ Niin söpö tuo kirsikkaputeli!

    VastaaPoista