Sivut

13.4.2014

Vastustamattomat tassukat ja nassukat!

Meidän Epusta tuli taas tuossa muutamat viikot sitten isipappa toiseen otteeseen ja käytiin tämän viikon tiistaina taas katsomassa vauveleita kasvattajan luona. Voi hyvät hyssykät miten suloisia hyö ovatkaan! Karmeeta käydä katsomassa tällaisia söpöisyyksiä, ilman että niistä yksikään olisi meille tulossa. Sanoin leikillä (ja kuitenkin puoli tosissani) Jarkolle, että mulla olis just yhden eläimen mentävä aukko nyt sydämessä kun Vito rakas on poissa.

Siitäkin huolimatta nyt ei valitettavasti kuitenkaan ole se paras hetki ottaa uutta riehukallea meille kun Niila makoilee vielä paljon leikkimatolla lattialla ja on siten aika tulilinjalla jos pentukissa tulisi näitä meidän kahta isompaa vielä entisestään villiinnyttämään. No haaveilla saa aina.

Tässä teillekin parit ihanat haavekuvat...Ne on niin söpököitä etten kestä!8 kommenttia:

 1. kelpais tännekin tuommonen söpöliini <3

  VastaaPoista
 2. Voi mitä ruttuvauvoja <3

  VastaaPoista
 3. Ai kamala miten suloisia! ^^

  VastaaPoista
 4. Kissanpentukuvia katsellessa täytyy jatkuvasti muistuttaa itseään siitä työn ja hoidon määrästä mitä pentuihin liittyy. Mutta hirmuihania ne ovat ♥.

  VastaaPoista
 5. Oivoi <3 Taas näitä ylisöpöjä otuksia ! Mä niin haluaisin nahkavauvan mutta nyt on vielä kohta edessä muutto niin miniin yksiöön että se haave vaan siirtyy kauemmas ja kauemmas koko ajan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milma onneks haaveet voi siirtyä ja tulla sitten myöhemmin kumminki ajankohtaiseksi. Nyt ainakin tiedät kenen puoleen kääntyä kun tarvii saada homma etenemään <3

   Poista