Sivut

26.4.2014

Juoksua ja ystävyyttä

Oon nyt viikon verran harrastanut niinkin perinteistä urheilulajia kuin hölkkää/juoksua. Mikäs tuol on hölkötellessä kun ilma on ollut erittäin upea ja luonto herää kivasti eloon vehka kerrallan. En oo ikinä kokenut olevani mikään juoksija, mutta nyt on vissiin planeetat jotenkin kohillaan kun tämä flikka on alkanut oikeen tavoitteellisesti köpöttelemään ympäri Saksalan mettiä.

Ja arvaahan sen että tämänkin rupeaman takana on, ketkäs muutkaan kuin ystävät! Ilmottauduttiin jo tammikuussa nimittäin veljeni avokin kanssa väriestejuoksuun, joka on elokuun lopussa. Lilli heitti mulle haasteen ja siitäpä ei vaan voinut kieltäytyä (kiitos Lilli). No mun parit mammakaverit sitten taas sai mut ilmottautumaan vielä toiseenkin tapahtumaan ja senpä myötä muhun voi törmätä myös Hämeenlinnan nicerunissa kesäkuun alussa.Wuhuu!

Sen lisäksi, että ystävä sai tämän maman juoksutossuun vipinää, niin ystävien avustuksella tämä tulee varmasti säilymään harrastuslistallani pidempäänkin. Olen tutustunut paremmin yhteen äiti-ihmiseen tästä naapurustosta ja yhdessä ollaan nyt hiki hatussa tuolla köpötetty menemään. Kummasti motivoi liikkeelle, kun kännykkään piippaa viestiä harvase ilta että nyt menoks - no mikä jottei! Myös mammakaverit zemppaa ihan parhailla punanaamakuvilla. Ei siinä vaan pysty itse jäämään löhöilemään kotiin, kun näkee että toisetkin siellä treenaa kesäkuun alkua varten, hehe.

Ja ei pidä unohtaa karvaista siskoani Mangoa, joka vasta kelpo lenkkikaveri onkin. Käytiin pikku lenkki keskiviikkona Mangiksen kanssa heittämässä ja täytyy kyllä sanoa, että siinä on niin kelpo lenkkikoira, ettei paremmasta väliä. Täytyy alkaa tekemään enemmänkin näitä vaihtareita äitini kanssa, että mummo hoitaa Niilaa ja mami lenkittää Mangoa ja itseään!

Onkos sielä lukijoissa juoksutapahtumiin osallistujia, kenties jopa Hämeenlinnan Niceruniin tai Lahden Väriestejuoksuun osallistujia?5 kommenttia:

 1. Ainut hyvä asia Liipolassa asumisessa olivat ne lenkkipolut ja metsämaisemat! :)

  VastaaPoista
 2. Hei nakkasin sulle haasteen blogissani! Tartu siihen jos innostaa :)

  VastaaPoista
 3. mäkin aloitin juoksuharrastuksen taas tänä keväänä. ihan vielä ei matka mee kovin kepoisesti, mutta toivottavasti kuukauden päästä on jo hieman eritilanne. työkaverin kanssa just puhuttiin tuosta väriestejuoksusta. jonkun verran kyllä houkuttais osallistua, mut ei viiti yksin mennä... :D

  VastaaPoista
 4. Musta ei kyllä ikinä juoksutapahtumaan osallistujaksi olisi, mutta eilen oikein repäisin ja olin yksin lenkillä (siis ilman koiria), mikä viimeks tapahtui reilu neljä vuotta sitten. :D Näitä sun postauksia on aina niin mukava lukea, niistä tulee niin aurinkoinen fiilis! Mun vaan pitää skarppaa täs kommentoinnissa, se vois vaikka olla mun joku tän kevään haaste:D -M

  VastaaPoista
 5. Asuin pitkään siellä päin, Kerinkalliossa serkkuni talon yläkerrassa, kovin ovat tuttuja ne metsät ja maastot, siellä onkin hyvä juosta. Lenkkikaveri Mango näyttää tyytyväiseltä oloonsa, malttaako hän pysyä vauhdissa, vai jääkö nuuskimaan? Tuo väriestejuoksu vaikuttaa siltä, etten malta odottaa niitä kuvia millaiselta ihmiset näyttävät maaliviivalla.

  VastaaPoista