Sivut

26.2.2014

Hei hei helmikuu!

Näin se helmikuu vetelee viimeisiä ja tulin kertomaan teille terveiset täältä Manna mamman arjen keskeltä. Meillä on vähän kiirettä pukannut koko poppoolla, kun viikon sisällä on ollut eka vauvajumppa, eka vauvauinti, ah niin ihana Amophiksen keikka (keikkafiilistelyjä tulossa), Niilan 3 kk ( onks mun pieni jo 3kk?!) rokotukset ja niitä seuraava tuoreen äitylin huolet. Viime yö menikin valvoessa, että poika voi hyvin ja poikahan nukkui tietysti mitä parhaiten, ilman mitään rokoteoireiluja. Heh.

Eka vauvauinti oli ihan hurjan hauska kokemus. Niila oli vedestä mielissään ja jaksoi hienosti koko ohjauksen ajan lillutella vedessä. Pakko myöntää että kyllä vähän jännitti tuo eka kerta, vaikka kummitytön ja veljensä vauviksissa olen mukana joskus ollutkin. Niila on kuitenkin vielä niin pieni, että hermostuminen voi periaatteessa tulla millon ja missä vaan. Vauvajumpassa Niila taas oli niinkin lepposta jumppaseuraa, että jäbä nukkui puolet jumpasta, heh! Mamma siel sit veteli hiki päässä ja tekipä hyvää. Nyt onkin ollut myös ihan mitä mainioimmat lenkkeilykelit, että kivasti on päässyt ulos tuulettamaan talven hämärtämää pääkoppaa kunnon kävelylenkeille.

Kohta kun noi lätäköt tuolta häipyy pääsen taas kaivamaan mun viimekesän lemppari kengät, juoksulenkkarit jalkaan. Niillä vetelen paikkaan kun paikkaan, vaan parempi olis kai alkaa ruveta vähän sitä juoksemistakin reenaamaan: ilmottauduttiin Niilan kummitädin kanssa nimittäin Väriestejuoksuun elokuun loppuun! Kääk! Onkos teillä muilla jo kesäsuunnitelmia bookattuna?

Äkkiä se kesä tulee!

Kiireen keskellä pistän usein Instagramiin Uutistoimiston kuvareportaaseja, siispä seuratkaapa siellä, niin pysytte mukana. Ne ketkä eivät Instagramia käytä löytävät kuvat tuosta alhaalta oikeasta laidasta ->

8 kommenttia:

 1. Haluaisin kovasti mennä vauvauintiin tai ainakin kolmestaan uimahalliin, mutta en usko siitä vielä tulevan mitään... Pieni (5kk) on todella herkkä melulle ja isolle määrälle ihmisiä ja jo kotonakin suhtautuu veteen todella voimakkaasti, joten en halua ajatella, mite uimahallissa kävisi. Kokeilemallahan se tietenkin selviäisi :)

  Kesällä on miehen loman aikana tarkoitus käydä Tukholman-risteilyllä ja retkeilemään päiväksi Repovedelle. Käydään varmaan tapaamassa perheenjäseniä eri puolella Suomea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsen ehdoillahan nää kaikki harrastukset vaavin kanssa pitääkin hoitaa. Kerkiää sinne altaaseen pulikoimaan isompanakin <3

   Poista
  2. Niin ja kivoja kesäsuunnitelmia teillä :)!

   Poista
 2. Meille lasten korvalääkäri totesi: Lääkärinä en voi kieltää vauvauintia, mut kolmen lapsen isänä en suosittelisi.
  Ja kun meillä kummallakin on ollut monet tuubit vaatineet korvatulehduskierteet, niin jätettiin uimiset väliin. Polskutellaan vaan kotona ammeessa. :)

  VastaaPoista
 3. Heh, ihan samalla tavalla meni meilläkin kolmekuukautisrokotukset. Tai no neuvolassa oli ihan järetön parkuminen, mutta kun kotiin päästiin, Itu nukkui tyytyväisenä ja pitkään. Yölläkin taisi tulla yhdeksän tunnin uniputki eikä mistään kuumeesta tietoakaan, vaikka oli Panadoliakin valmiiksi varattu.

  Alkaako siellä etelässä noita vauvauinteja ns. kesken kautta? Täällä alkaa mun mielestä vaan syksyllä ja vuodenvaihteessa, joten me ei oo semmoiseen vielä päästy kun vasta nyt oltaisiin tarpeeksi isoja. :\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on alkanu tammikuussa jo mutta ryhmään pääsee kesken kauden jolloin hinta sitten sovitaan sen mukaan :). Niilalla tuli just tarvittava 3kk täyteen ni heti päästiin alottamaan :)

   Poista
 4. http://lankakorisekaisin.blogspot.fi/2014/02/tunnustus-ja-tunnustuksia-etiapain.html
  Sinulle on tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa tosiaan että kesä on jo melkoisen lähellä ja että tämä kevätkin sattui tänä vuonna ottamaan pikku varaslähdön. Tänään oli varsinkin melko keväinen tunnelma aamulenkillä kun auronkopaistoi, lunta ei ollut missään, nurmi vihersi ja linnut lauloi :)

  VastaaPoista