Sivut

2.2.2014

tuutu-tuu

Mulla on kivasti periytynyt tapa laulaa Niilalle tuutulauluja nukutushetkillä. Meidän äiti lauloi meille pieneneä aina iltaisin ja musta se oli ihanaa. Vaikka Niila on vielä niin pieni, että hän sammahtaa välillä kuin saunalyhty ihan ilman lauluja, on silti mukava lauleksia hänelle joka päivä. Usein Niilan saa kyllä myös rauhottumaan pikku kiukkupuuskista laulamalla.

Hauskaa on musta se, että itse laulamisen lisäksi on periytynyt myös osa tuutulauluista, joita meidän äiti aikoinaan meille lauloi. Näistä yksi tuntuisi olevan Niilan lemppari, sellainen laulu kuin Katinka.
Se löytyy tuosta alta. Tämä on siinäkin mielessä hurjan kätevää, kun Niila menee joskus mummolaan hoitoon, niin jo on tutut tuutulaulut hanskassa.

Ei muuta kuin oikein levollista yötä kaikille!


4 kommenttia:

 1. Voi miten sievä kuva. Pikkuinen nöpönenä!
  Meillä on kans tuutulaulut periytyneet minun lapuudesta. Ja joskus vieläkin saattaa poika kysyä illalla, että voitko äiti laulaa, vaikka ikää on jo kohta 11v :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänki äiti laulo meille pitkään <3 se on ihanaa.

   Poista
 2. Mä oon jo huomannut lurittelevani pikku Ompulle ihan omia laulujani :) "Täti tässä keinuttelee pikkuista vauvaa joka vähän puklulta haisee, mutta on silti maailman suloisiiiiin..." :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki laulan tolle päivällä kaikkia hömpänpömppä lauluja jollain tutulla sävelellä, mutta omin sanoin. Hämähämähäkkiin laulan "äitin peeenen peeeeeni Niila Eliel" hehe.

   Poista