Sivut

5.2.2014

Hällä väriä

Lupasin eilisessä postauksessa esitellä myös keittiötämme yleisemmin ja tässä sitä nyt tulisi. Mun mielestä sisustamisessa saa olla leikkisä ja väriä pitääkin löytyä. Tämä filosofia ilmenee hyvin keittiössämme, jossa muumimukit, clipperin teet ja muut pienet mutta erittäin värikkäät yksityiskohdat luo melko leikkisän yleisilmeen.

Koska meillä on olkkarin puolella iso ruokapöytä, haluttiin Jarkon kanssa, ettei keittiötä enää täytetä oikealla ruokapöydällä.  Katselin muuttopuuhien lomassa ns baaripöytiä netistä, mutta ne kaikki oli jotenkin väärän mallisia meille. Päädyttiin sitten hankkimaan pelkkä pöydänkansi Iskun varastonmyymälältä ja Jarkko teki pöytään jalan, jonka ympärille minä liimasin kissoille raapimisnarua. Siitä syntyi siis pieni keittiönpöytä / raapimispuu, täydellistä ja siten ihan kuin meille tehty, heh. Näin pian vuoden käyttökokemusten perusteella pöytä on osoittautunut juuri niin passeliksi kuin toivoinkin.

Muumimukit on myös lähellä sydäntä ja tämä ihana telineidea on napattu Jarkon siskon sisustushommista. Tauluhylly teepaketeille oli omien aivosopukoitten ideoima ajatus. Kokonaisuutena noi luo musta kivan asetelman.

Keittiön maustehyllyn on vallanut meidän äitin kuvittamat forsmanin teepaketit. Ne on niin söpöisiä että muodostavat kuin pienen taulunäyttelyn maustehyllyyn, haa! Galleria pippuri!

Teepakettien lähellä kököttelee Juhla Mokan kahvipurkkeja. Olen mattimyöhäisenä alkanut keräämään näitä aivan liian myöhään, jospa joltain löytyy turhana kuleksimasta näitä puuttuvia purkkeja, saa mulle heittää sähköpostiin myyntitarjouksen.

Verhot keittiössä noudattaa mun mieltymyslinjaani: keltainen musta  ja valkoinen!
Tässä kurkistus keittiöön, seuraavaksi voisin valottaa teille olkkarimme uusia tuulia.


 ♥: Anna


19 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta. Raikas ja värikäs. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/2/14 15:27

  kuin keväinen tuulahdus siis ihana

  VastaaPoista
 3. Ihanan pitsakka keittiö teillä.

  VastaaPoista
 4. Whaaaat, miten rauhallisia teijän kisut on, et voitte pitää kaikkia juttuja esillä!? :D Meillä ei oo mitään missään, kun toi kaheli heittää aina kaiken lattialle...

  VastaaPoista
 5. raapimapuutolppa on idea jonka voisin pölliä! :D Itsekin haen kirkkaankeltaisia verhoja ja keittiöpyyhkeitä sun muuta keittiöön.. :D

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus :) Älyhyvä idea tuo raapimapuupöydänjalka, korvan tääkse tämä ehdottomasti! Tosin pelkäisin että kissat innostuisivat kiipeämään sitä reittiä pöydälle, mikä on sitten jo kiellettyä aluetta :)

  VastaaPoista
 7. Sullahan on siellä oman suvun taidenäyttely, kun on äidin suunnittelemat teepaketit ja oma suunnittelema talouspaperi. Aika siistiä! Ei voi kovin moni sanoa samaa :)
  Kivan näpsäkkä keittiö ja ihania väripilkkuja.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi5/2/14 17:28

  Ihanat pillit ja mukit ja teet ja purkit ja ja ja!!! Kutsun itseni taas kylään Varpun kanssa! <3 -R-

  VastaaPoista
 9. Ihana koti :-) Kyllä mulle kelpais tollanen muumimuki kokoelma myös! Ei ole kuin niiskuneiti tällä hetkellä ja se yksinään ei kyl roikkuis niin kivasti. Me halutaan kans tollanen iso keittiö seuraavaksi että Angelo pääsee oikein kunnolla kokkailee.

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania yksityiskohtia! <3

  VastaaPoista
 11. Oi mikä teetaivas! Multa löytyy tuota Clipperin inkivääri-sitruuna teetä. :) Ja tuttuja muumimukejakin näkyy olevan. :D

  VastaaPoista
 12. Ihanasti väriä! Täällä tykätään :)

  VastaaPoista
 13. Mulla on ylimääräsenä tommonen baarijakkara, jos haluat. Päällinen pitäisi vain vaihtaa (ja sitä se on odottanutkin jo pari vuotta). Tosin on Paraisilla..

  VastaaPoista
 14. Ihana, ihana piristävä pläjäys perjantai aamuun! Keittiösi huokuu iloista mieltä ja hyvää energiaa.

  VastaaPoista
 15. Ihana, ihana pläjäys perjantai aamuun! Keittiösi huokuu hyvää mieltä ja energiaa.

  VastaaPoista
 16. Kerrassaan kauniin näköistä. Ja minun suosikki tee makuja :)

  VastaaPoista