Sivut

23.10.2013

Lehtijuttuja

Taannoin alkusyksystä sain kerrassaan ilahduttavan puhelun. Etelä-Suomen Sanomista, eli kavereiden kesken Etlarista toimittaja soitti, että hyö haluisvat tulla tekemään meidän kodista jutun Etlarissa keskiviikkoisin olevalle koti-palstalle. Toimittaja sanoi, että heistä olisi kiva saada esittelyyn suunnittelijan koti. No mikä jottei! Olin heti ideasta aivan täpinöissäni. Pidän uudesta omasta kodistamme ihan hurjasti ja mielelläni paljastan siitä palasia myös muille. Tätä ollaan Jarkon kanssa helmikuusta asti kuitenkin laitettu rakkaudella oman näköiseski.

Ja sitähän se todellakin mitä ilmeisemmin on - siis oman näkäöinen. Olen nimittäin saanut tänään hurjasti viestejä facebookkiin, tuttavilta, ketkä ei ole vielä meillä käyneet, että vau miten ihana artsu koti.

Meille ei itselle tällä hetkellä tule Etlaria, joten oli aivan pakko mennä heti aamutuimaan kaupasta yksi lehti hakemaan. Hieman ilon naurahdus pääs, kun huomasin oman naaman hymyilevän jo lehden etusivulla! Laitoin jännityksellä raporttia odottavalle Jarkolle heti viestiä (Jarkko ei siis ollut nähnyt lehteä), että hei tyttöystäväsi on kansikuvatyttönen, hehe.

Juttu itsessään on todella kivasti kirjoitettu ja valokuvaaja on valinnut hyvät kuvat. Kiitos siis Etlarin tiimille! Tämä oli kerrassaan mukava kokemus.

Tässä lehtijuttu skannattuna,  avaa kuva uuteen välilehteen, niin saat sen suuremmaksi - on helpompi lukea! Pätkäisty juttu etlarin nettisivuilta löytyy täältä. Siellä on myös enemmän kuvia.

19 kommenttia:

 1. Tämä oli aamulla kivaa luettavaa, kun tutut nassut siellä tervehti. Tosi kiva tuo pääkuva, missä olette omissa työhuoneissanne!


  amp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kanssa tosi tyytyväinen jutun kuviin :)!

   Poista
 2. Onnea vaan! Hieno juttu :)

  VastaaPoista
 3. ihana juttu ja ihanan pirteä asunto <3

  VastaaPoista
 4. Voi Anna, kuinka hienoa! Nyt harmittaa etten saa tätä lehteä itselleni! Vautsi!! <3

  Teille on tosi kiva uusi asunto, odotan innolla että pääsen kylään :-)

  VastaaPoista
 5. Täytyypä käydä äitillä ja iskällä lukemassa lehti. Meillekään ei tule lehteä, ollaan kuulemma tällä kadulla ainoat, joille ei tule Etlaria, kaverini kertoi, kun jakeli lehtiä, minua se vähän nauratti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Etlari olis kyllä ihan kiva, mut jotenkin se ei oo tässä ollu se ykkönen hankintalistalla :D

   Poista
 6. Älyttömän pirtsakan näköinen kämppä! Kuinka monta huonetta teillä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Tää meidän kotio on huonerakenteeltaan 4h+k+kph+wc+vh Juuri passeli siis kun työhuone pitää mahdutta akotiin :)!

   Poista
 7. Siis onko tuo talouspaperin sulkasato sun kuosi! Ajattelinkin että onpas saman tyylinen kuin se sulkaprintti joka koristaa meidän ruokapöydän päätyä! Siis aivan ihana :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa hyvinkin :)! Kiitos paljon, tästä on tullu pitkin syksyä hurjan paljon kivaa palautetta.

   Poista
 8. Voi että olipa mukava juttu! Täytyy mennä nyt kyllä talouspaperiostoksille, kun upeutta saa nyt kaupasta :) Pikkusen kateus heräsi ku teillä on ukkelin musajutuille oma huone - minun ukkelin kamat valtaa vähitelle eteisen, olkkarin ja makkarin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo meil oli asuntoa etsiessä kriteeri et molemmille on omat huoneet :) hyvä niin!

   Poista
 9. Ihanan näköinen tuo sinun suunnitelema sulkasato-kuosi :) Hih, minunkin täytyy nyt käydä ostamassa talouspaperia :)

  VastaaPoista