Sivut

2.10.2013

Terkkuja!

Hellouta!

Täällä ollaan elelty kiireisenä ja siksi blogissa on ollut todella hiljaista. Mulla alkaa mammaloma kuukauden päästä ja sen kyllä huomaa. Kaikkien mahdollisten töiden deadlinet lähestyy ja siten työkiirettä pukkaa ihan valtavasti.

Samalla tietysti tän pienen ihmisen kovaa vauhtia lähestyvä syntymä teettää omat kiireensä ja väsymyksensä. Vapaa-aika tulee käytettyä harkiten oman ja pikkaraisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Maanantaina olin taas neuvolassa ja tänään Jarkon kanssa yhdessä perhevalmennuksessa. Kävin myös uimassa tuossa yksi päivä ja tekipäs hyvää! Hassua kun maha tuntuu kelluttavan mua aika kivasti, hehe.

Tää viikko on muutenkin ollut ihan super jännittävä, vaikka vasta keskiviikkoa eletään. Eilen pääsin vähän esittelemään kotiani eräälle taholle, josta kerron lisää, kun juttu tulee ulos ja tänään sain kuulla, että tulin toiseksi Metsolan kuosisuunnittelukilpailussa, jee! Esittelen kankaan kunhan saan sitä käsiini. Kyllä hymyilyttää voin kertoa!

Toivottavasti epäsäännöllisestä hiljaiselosta huolimatta maltatte pysyä kyydissä. Blogi on mulle kuitenkin erittäin rakas ja teidän ihanat kommentit todella tärkeitä. Pitää ladata tuohon meidän ipadille nyt blogger hetimiten, niin saan sitten päiviteltyä kuulumisia sillä kätevästi vauvankin kanssa.

Muistakaahan ihanaiset käydä osallistumassa mun blogiarvontaan täällä. Aikaa on sunnuntaihin asti.

♥ Anna

Tässä pari kuvaa meidän pojista viime viikolta. Pitkästä aikaa tuli napattua niistäkin kuvia kunnolla.

15 kommenttia:

 1. Ihanat pojat <3 Jokos oot suunnitellut logoa Sfinx-yhdistykselle ? Huomasin facebookissa että huutelivat logoehdotusten perään ja sähän osaisit sellaisen tehdä :) Onnea toisesta sijasta, oikeesti olit ihan varmasti paras ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo vielä kerinnyt mutta vakaa aikomus on :)! Tein ko yhdistykselle yhden sfinx aiheisen kuvan, jota saa käyttää vapaasti tuottiessaan.

   Poista
 2. Peukaloita molemmista käsistä!

  VastaaPoista
 3. Peukaloita molemmista käsistä!

  VastaaPoista
 4. Ihan kun jotain patsaita! :)

  Hassua muuten, että amk:ssa tehtiin projektityönä logo Sfinx-kissalalle... :) Ja siitä tuli ihan kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sun pitää sillä osallistua kilpailuun ehdottomasti :)!

   Poista
 5. Voi sinulla on ollut hieno viikko, paljon onnea kuosikilpailusijoituksesta! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea! Mitähän kivaa se viikonloppu sit viel vois tuodakkaan :-)

  VastaaPoista