Sivut

12.10.2013

Kissanviikset sentään

Heippa rakkaat kansalaiset. Täällä ollaan ihan kunnossa ja yhtenä kappaleena yhä, kiirettä on vaan pukannut niin paljon, ettei ole kerinnyt ja jaksanut istua koneella yhtään pakollista enempää (selkäpoloni on täysin samaa mieltä). Ja sitä pakkoahan on ollut hurjasti. En malttais millään odotta, että pääsen esittelemään teille kaikkia valmistuneita työprojekteja. Julkaisupäiviä odotellessa siis!

Pienemmistä duuneista voisin tehdä jonkin sorttista koostetta tässä jossain välissä. Kommenttiboksiin onkin tullut toiveita, että esittelisin enemmän töitäni. Mammalomalla lataan teille tänne semmosetki galleriat mun töistä että. Hehe.

Niin paljon kun työtäni rakastankin on onni, että elämässä on myös hurjasti kaikkea muuta mieleistä. Eilen esimerkiksi istuttiin kaverin kanssa pitkä ilta Amarillossa, syötiin hyvin ja lärpätettiin vaikka ja mitä. Nam! Myös tämä pallomahaisuus on joka päivä suuri ihmetyksen aihe. Mahassa tapahtuu niin kummia juttuja, että en lakkaa ihmettelemästä niitä kaiken maailman hikkoja ja muita tutinoita ja tömpsötyksiä. Myös perhe- ja synnytysvalmennukset ovat tuoneet oman pikantin lisänsä tähän ihmetysten tyyssijaan. Nyt on paljon valaistuneempi olo, mitä tuleman pitää noin pääpiirteittäin, kun h-hetki koittaa.

Ihastuttavia vauvoja on elämässä nyt muutenkin ympärillä. Niistä ruttuisimmat lienee nämä pienet kaverit, joita käytiin Jarkon kanssa eilen vielä moikkaamassa ennen kun hyö lähtevät uusiin koteihin.  Eli kyseessä on blogissa aiemminkin vilahtaneet (täällä ja täällä) meidän Epun pennut <3. Kaikki viisi saivat ihanat kodit ja kotiutuvat niihin lähipäivinä (voi haikeus). Tuli niin haikea olo, että näistä murusista ei nyt kukaan tullut meille asumaan. Luulen, että joulukuussa olen kyllä vähintäänkin helpottunut, ettei meillä ole kahta uutta tulokasta talossa samaan aikaan. Kiitän vielä itseäni (ja Jarkkoa), että päätös pysyi loppuun asti.

Vaan nyt mun pitää hetki tehdä niitä paljon mainittuja töitä, ennen kun lähdetään kaverin kolmekymppisille illalla. Olkaahan huomenna kuulolla kun julkaisen ARVONNAN voittajan!

12 kommenttia:

 1. Hauskaa iltaa sitten vain! :)

  Ihana kuulla että nautit työstäsi. Mukava lukea tällainen positiivinen postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva jos mun positiiviset fiilikset välittyy ja tarttuu tätä kautta :) <3

   Poista
 2. Nahkavauvat on kyllä niin valloittavia otuksia että <3 Pentukuumehan se taas iski, että kiiti vaan :D

  VastaaPoista
 3. Hauska postaus...ja voi noita pikkuisia otuksia, niin söpöjä!

  amp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Oikeen sydämenpakahduttajapakkauksia!

   Poista
 4. Nää on kyllä niin käsittämättömiä otuksia.. hienoja kuvia oot taas ottanut!

  VastaaPoista
 5. Ai kamala että ovat suloisia! Ja ihan paras ilme tuossa viidennessä kuvassa, hahaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D nää tarjoilee mitä uskomattomampia ilmeitä kyllä :D. Pikku söpönaamat oikeen.

   Poista
 6. Ihania ruttunaamoja!

  Mun mielestä jännittävin tuntemus pitkiin aikoihin on se, kun tuntee omassa takapuolessaan hikan. Hyvin outoa. :\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ai sieläkin hikkaillaan :D! Tääl tuntuu olevan se yks hikka päivässä ainakin hehe. Mulla se tuntuu enemmän tossa edessä ihan alavatsan tuntumassa. Hassu tunne kerrassaan!

   Poista