Sivut

1.9.2013

Rakkaalla pastalla monta nimeä.

Täällä ollaan oltu tänään ihan pastahommissa. Meillä syötiin tänään pitkästä aikaa avocadopastaa, blogipastaa, muotipastaa, hesaripastaa...mitä näitä nimiä nyt on. Tähän herkkunannapastaan, kuten mä itse haluisin ko ruokaa nimittää me päädytään kerta toisensa jälkeen, ei sen takia, että se on niin "hipidihip"-ravintoa meidän kulinaristisille kuvuille, vaan siksi, että se nyt vaan hellii just oikeita makunystyröitä eli on aivan todella hyvää.

Myös Lähiömutsi kirjoitti aiheesta hauskasti blogissaan tällä viikolla ja pohdiskeli, kuinka paljon some oikeastaan jo vaikuttaa ihmisten ruokailutottumuksiin. Käykääpä kurkkaamassa.5 kommenttia:

 1. Siis sehän on todella hyvää! Ja parasta kaiken muun hyvän lisäksi on se, että se valmistuu nopeasti. Ruoanlaitto on viimeaikoina ollut jotenkin tosi vaikeaa, mutta avokadopasta tulee niin nopeasti ja helposti, että sitä pystyy tekemään. Kerran tosin sössin homman keittämällä pastaa liian pitkään ja silloin elämys oli aika paha...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin tässä on tärkeetä että pasta on keittiösanastolla "aldente" :D!

   Poista
 2. Mä en edes tiennyt että se on jotenkin hip ja pop, vaan olen aina tunkemassa avokadoa ties minne muutenkin :D

  VastaaPoista
 3. Mä en ole vieläkään kokeillut tätä pastaa. Avocadoa rakastan yli kaiken. Pitäis kai ryhdistäytyä ja kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on avocadopastaa ehkä vähän turhankin usein :D Mutta se on myös melko edullista ja kaikki tarpeet on yleensä kaapissa! omomom, pakko saada pastaa!

  VastaaPoista