Sivut

16.9.2013

Lahjavinkki osa 1: The Pink Bat


Ajattelin näin syysiltojen tummetessa ja siten Joulun lähestyessä, että voisin heitellä teille pikkuhiljaa sillon tällön mielestäni kivoja vikkejä joululahjoiksi ja tässä tulisi nyt ihan ensimmäinen.

Eli kaikki uniikkien ja sangen söpöjen korujen ystävät hoi, nyt kuulolle! Ystäväni, näppäräsorminen Anniina tekee ja myy nettikaupassaan itse valmistamiaan koruja. Nettikaupan nimi on  The Pink Bat ja se sen valikoimaan kuuluu niin kaulakorut kuin korvikset ja rannekorutkin! Omat suosikkini kaupassa on nuo kerrassaan mainiot lepakkokorut. Tämähän ei siis itseasiassa ole pelkästään joululahjavinkki vaan koko syyskauden julhien asustevinkki siinä samalla: Halloweenjuhliin lepakkokorua kaulaan ja pikkujouluissa voi säväyttää sitten samalla ihanuudella!

Ja koska tiedän että siellä ruutujen toisella puolella on myös kansainvälisempää porukkaa, niin nettikauppa The Pink Bat tosaan postittaa tilauksia ympäri maailman.
Jos mielessäsi on jokin aivan spesiaali koru (tietty väri tms), niin minun kautta voi pistää kyselyitä Anniinalle mahdllisista tilaustöistä.

Nettikauppa löytyy siis täältä: Klik! Ja tässä vähän kuvamatskua nettikaupan antimista:


1 kommentti:

  1. Voi että, miten ihania koruja! Minusta tuo viimeinen pöllökoru on kaikkein söpöin!

    amp

    VastaaPoista