Sivut

21.8.2013

Tätä on kenties odotettu...arvontahommiksi siis!

Noniin, olen ollut hirmu julma ja pitänyt teitä jännityksessä arvonnan suhteen. No nyt arvonta on suoritettu ja onnelliset voittajat tiedossa. Pidemmittä puheitta, arpaonni suosi tällä erää näitä onnen tyttölöisiä:
Matkatar, Nova Melina ja Sanja

Onnea tyttöset! Pistäkäähän osotetietoja mulle a.polkutie (at) gmail.com, niin saan paketit postiin pian. Pakko tuumata että hitusen nauratti Nova Melinan kohdalla, kun moni teistä vakkarilukijoista tietääkin, niin edellisessä postauksessa juuri esittelin ihanan kangaskassin, jonka olin voittanut Nova Melinan blogista. Tässä nyt tuntui muutenkin olevan isommat voimat pelissä, sillä Sanjan arvontakommenttihan kuului näin:

"Mulle tuli äsken sellanen olo että ootte saamassa vauvan ja oli pakko tulla kurkkaamaan tänne! Sekö on siis totta? oon viimeaikoina aistinut tosi monta tällaista vauvauutista! Onnea ihan hirmuisesti teille! ootte astumassa kauniille polulle <3 osallistunpa samalla siis tähän arvontaankin! Sieni nappi on minunkin lemppari vaikka yhtä ihanilta näyttävät kaikki :) laitan blogin sivupalkkiin mainosta kun pääsen koneelle"

Kummia juttuja tapahtuu tässä blogissa, uskokoon ken tahtoo, hehe.
Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja pysykäähän kanavalla, kyllä näitä täältä lisää aina tulla tupsahteleepi sillon tällön, eli jos ei onni suosinut nyt niin ensi kerralla sitten!6 kommenttia:

 1. Eikä!!! Ihan huisia! Laitan sähköpostia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea kovasti :)! Pistän palkinnon postiin tällä viikolla :)!

   Poista
 2. Jee!! Ihan mahtavaa! Enpä ois uskonu että käy näin hullu mäihä! :) Laitan sulle heti viestiä!

  VastaaPoista
 3. Ou jee! Ihanaa, että voitan jotain, kiitos kovasti! :D :D :D

  VastaaPoista
 4. Nouuu! Mutta onnea voittajille kuiteski :)

  VastaaPoista
 5. Paketit lähti matkaan tänään <3

  VastaaPoista