Sivut

14.8.2013

Kun saapuu elokuun yö...

Illat pimenee ja päivä lyhenee. Aika tuoda iltoihin vähän lisävaloa ja sehän onnistuu kynttilöillä ja lyhdyillä. Esittelenkin teille tässä omituisten ihanien lyhtyjen katraan, jotka ovat äitylini kädenjälkeä.

Äiti on maalaillut pitkin kesää kaiken näköistä aina kun työkiireiltään kerkiää, vaan nyt esittelyvuorossa on nämä lyhdyt. Äiteetä inspiroi sirkusteema ja steampunk ilmiönä. Osa lyhdyistä on söpöisiä kun karkkikauppa, toiset taas hieman jopa kauhukabinetti -kamaa. Yhteistä näille kaikille on se, että ne ehdottomasti on mun makuuni. Enkä suinkaan ole ainoa, joka näihin on ihastunut, vaan äidille on sadellut pitkin kesää lyhtytilauksia ja mammis joutuu jo vähän toppuuttelemaan, että tekee kun leipätyöltään, kuvittamiselta kerkiää. Mahtava harrastus ja taito sanon minä! Sanoin äidille, että hänen pitäis alkaa miettimään jotain näyttelyä näille maalausjutuilleen. Esittelen sitten myöhemmin (pian kuitenkin, ei hätää) teille ne kaapit mitä äitsykkä on tässä maalaillut myös. Ne ne vasta upeita onkin.

Tässä teillekin ihasteltavaa. Vai ihastuttaako vai pelottaako, hehe?
Näihin lyhtyihin asukeiksi on kynttilän sijaan päässyt ABJ-nukkeja.

12 kommenttia:

 1. Nää on kyllä upeita - ja sitten kun se näyttely tulee, ajoissa ilmoitus FB:n puolelle, jotta pääsen täältä Kaarinasta Lahteen;)

  VastaaPoista
 2. nää on ihan huikeita!!! :D

  VastaaPoista
 3. Ihania lyhtyjä kerrassaan. Voisin myös tilata tuollaisen lyhdyn vaikka heti. Vaikeus olisi vaan päättää minkä niistä. Lukijaksesi jään ja tervetuloa lukemaan myös omaani sut uutta blogiani :)

  VastaaPoista
 4. Upeita taidonnäytteitä!

  VastaaPoista
 5. Ihania lyhtyjä, ja noi hartsinuket niissä! <3 Mun rakas harrastus noi hartsinuket, löytyy tällä hetkellä 11 vissiin... Ja steampunk on myös lähellä sydäntä.

  Tosi hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riiksu, noi nuket vie sydämen. Mullakin alkaa vitriini täyttyä pahaan tahtiin ja äitin nukkeperhe on valtava :)

   Poista
 6. Joo toi meidän äiti on niin taitava, että ei näitä voi kun ihastella :)!

  VastaaPoista