Sivut

28.11.2011

Syysmyrsky vihmoo, vaan koska tulee talvi?

Johan se nyt myrskyn lykkäs! Ulkona vihmoo kuin viimestä päivää ja ikkunat vaan helisee. Toivon hartaasti, että aamulla kun raahustan hai-saappaat jalassa kohti koulua ja pakkausmuotoilun tuntia, ei tuuli olisi enää noin navakka. Vaan äskenpä juuri säämatami telkkarissa kertoi, että tuuli se vaan yltyy huomista kohden, joten haaveeksi taitaa jäädä tuulettomat aamut.
Odotan vaan jo niin kovasti, että tulisi lunta! Siitä on lähes 11 kuukautta kun olen viimeksi lunta nähnytkään,  Belgiassa tuota kun ei enää ollut kun sinne menin. Onpa muuten melko hassua, että siitäkin on kohta vuosi kun lähdin vaihtoon. Joulun odotus tuntuu tänä vuonna niin kovin erilaiselta, kun ei tarvi jännittää, stressata ja vähän murehtia lähtöä. Saan vaan nauttia ihan täysin kaikesta jouluhössöttelystä, ilman, että se muistuttaa minua jatkuvasti jostain lähestyvästä pelottavasta. Toisaalta olisi aika ihana lähteä juuri jouluksi Antwerpeniin, kun Hanna ihana on niin kovin paljon kehunut Antwerpenin joulumeininkejä. On kuulemma kaunista kuin mikä. Kenties joskus tulevaisuudessa joululoma kohdistuu Belgiaan! Odotankin tänä vuonna joululomaa ihan todella paljon, koska se tarkoittaa myös yhden ison työprojekstin valmistumista. Jouluun mennessä pitäisi siis saada valmiiksi. Nyt kun teen töitä ahkerasti, niin sitten on lupa vähän lekotella vuoden lopussa. Sitä kuumeisesti odotellen siis! Tulisi nyt vaan se lumikin, niin päästäisi Jarkkiksen kanssa taas pulkkamäkeen (tätä harrastettiin viime vuonna joululomalla ahkerasti).
Vaan parempi että tästä lähden juurinyt nukkumaan, että edes minä olen hyvällä tuulella aamulla, säästä viis!

En halunnut laittaa tähän mitään myrskykuvaa niin saatte verkkokalvoillenne ihanaista hempeän väristä peuran päätä. Ollos hyvä!

Ps. Myyjäiset meni ihan mukavasti, joskin sää taisi verottaa myös markkinavieraitten määrää. Lopullinen tuotto selviää huomenna koulussa. Joulukortteja kuitenkin jäi sen verran paljon, että niitä voi tilata multa postitse 1e/kortti tai 8e/10 korttia + postit, mikäli mielii saada lähettää joulun hienoimpia kortteja. Teen tästä kuitenkin vielä erillisen postauksen varmaan huomenna. 


3 kommenttia:

 1. Kivaa jos tulisitkin kyläilemään joulun tienoilla, olet aina tervetullut :)
  Pian ne Antwerpenin joulumarkkinat alkaakin, 10.12 jo. Hitsi kun aika menee nopsaan!
  toi kortti jutska kiinnostais, mutta en tiedä maksaakohan se niin paljon ku lähettää tänne asti että ei se sit kandee.. :(

  VastaaPoista
 2. Höh, aina unohdan laittaa että keneltä.

  Siis t. Hanna :D

  VastaaPoista
 3. No onneks tiiän, että siellä mun lempi Hannake kirjottelee :)!

  VastaaPoista