Sivut

29.12.2016

Ihan oma jouluni

Joulu meni meillä ihanasti. Se oli ensimmäistä kertaa ihan uudenlainen: vietettiin suurin osa aatosta kotona. Olen aina aiemmin viettänyt joulua äitini luona ja sukkuloinut sukulaisissa minkä kerkiän, mutta nyt kun lapsia on jo kaksi oli aika uudistaa joulu.

Aatto aamu vieteltiin kaikessa rauhassa sohvalla köllötellen ja Joulupukin kuumaa linjaa katsellen. Lumiukon (ja liikutuskyynelehtimisen) jälkeen lähdin poikien kanssa äidilleni syömään. Syötiin kaikessa rauhassa ja sopettiin päälle pikku päikkärit. Sitten olikin jo aika lähteä takaisin kotiin odottelemaan pukkia.

Ipanoitten isovanhemmat (vaari pois lukien, kun vaari oli lomareissussa) ja mun veljet tulivat meille katsomaan pukkia ja lasten joulumeininkejä pariksi tunniksi. Pukki oli aivan ihana ja Niila ei pelännyt häntä yhtään. Päin vastoin hän kysyi pukilta eteisessä, että uskallatko tulla tänne olkkariin, hehe. Vieraitten lähdettyä leikittiin koko ilta uusilla leluilla ja kun lapset meni nukkumaan kävin heittämässä Aslan kanssa rentouttavan joululenkuran ja sitten saikin jo itse köllähtää sohvalle katselemaan telkasta Raskasta joulua. Kerrassaan mainio aatto! Luulen että tästä alkaa vähitellen muovautua ihana oma joulu. Ensi vuonna kokkaan ehkä jouluruokiakin enemmän myös itse. Tänä vuonna osallistuin vain perunalaatikkoteatteriin.


Tässä pienia kuvakulmia joulupojista. Ostin heille tänä vuonna aivan ihanat tonttulakit Malskin PopUp Joulusta, jossa Camalakin oli edustamassa.4 kommenttia:

 1. Voi ei mikä nostalgia! Meidän Aislalla oli vauvana noi samat sukkikset :------)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooo, noi ei koskaa ollu Niilalla käytössä vaikka hänelle ne ostin. Oli jouluna liian isot ja myöhemmin liian pienet ja nyt tasan kerran pikkuveikalla :D hehe. Ehkä teen joskus kolmannen ja sille sit hihihi.

   Poista
 2. Ihania pikkutonttuja siellä!
  Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta, Anna ja perhe <3

  VastaaPoista