LINTUJEN JOULUKAKKUSET!
Resepti on helppo:
1 osa paistorasvaa (kovettuva rasva, eli munkki- tai kookosrasva esim)
3 osaa linnun herkkuja. Meillä oli rusinoita ja linnunsiemensekoitus
Pistettiin Niilan kanssa 500g rasvaa ni tuli sitten kerralla enemmän kakkusia, kaiken kaikkiaan yhteensä 17 kakkusta ja massaa jäi vähän ylikin, mutta silikoonikupit loppui kesken.
Naru laitetaan kuppiin ja ladotaan massa päälle ja kovetetaan kylmässä. Parvekkeella kakkuset kovettuivat alle tunnissa plussasäälläkin. Sitten päästiin ripustelemaan kaikki 17 pitkin metsää. Tarvii ensi viikolla käydä katsomassa että maistuiko kakkuset.
Näitä tarvii kyllä tehdä muulloinkin kuin jouluna ja luulen että tästä tulee lyhteen sijaan meille uusi joulutraditio.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti