Sivut

17.12.2016

17. Luukku: Kurkkaa tontun salkkuun!Luukku 17 esittelee Niilan tän vuoden "joulukalenterin". Tottakai häneltä löytyy ihan perinteinenkin suklaajoulukalenteri StarWars kuvalla, jonka hän ihanalta Lilli kummilta sai synttäreinä, mutta sen lisäksi meillä on myös vähän toisenlainen kalenterisysteemi:

Joulukuun ensimmäisenä yönä kuusemme juurelle oli ilmestynyt pienen pieni pilkullinen salkku. Punainen ja söpö! Salkkua vartioi kuusen alla tonttu. Tonttu tuo joka yö Niilalle jonkun pikkiriikkisen lahjuksen. Yhtenä yönä tonttu toi kuvioituja nenäliinoja, toisena leluhämähäkin. Tänään tonttu oli tuonut puiset lelut (kuvassa), näitä saattaa olla tontulla lisääkin, koska hän löysi eilen kirpparilta ison paketin kahdella eurolla, hehehe. 

Mutta kaiken kaikkiaan tää on kyllä pessyt ihan mennen tullen viime vuoden muumikalenterin. Luulen että tästä tulee hyvä perinne. Tällainen itse rakennettava kalenteri on siitä tosi kiva, että sisällön voi valita itse, jolloin kalenterissa pystyy hyödyntämään kierrätystä ja jopa aineettomiakin lahjoja kuten esim lorut jne. 

Mitähän se tonttu ensi yönä tuo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti