Sivut

9.2.2016

Ovelasti näkyvänä! (blogiyhteistyö)

BLOGIYHTEISTYÖ

Noniin, lupasin jo hyvä tovi sitten esitellä teille tän talven ehkä kirjaimellisen pelastuksen. Kuten kaikki ovat nahoissaan saanut tuntea sää on Suomen maalla ollut vuoron perään hirveetä pakkasta ja karmeeta loskakeliä ja sadetta. Eilenkin ulkona oli aivan karmaiseva höttökeli, tihkutti jotain ja sumu levisi illan mittaan joka puolella.

Huonon sään lisäksi siellä ulkona vaeltaa erinäistä väkeä mm minä ja Asla. Asla on pieni, musta ja säntäilevä ja mullahan ei muita kun mustia takkeja ole...Niin jos siellä ruudun toisessa päässä on autoilevia ihmisiä alkaa varmasti homman nimi jo hahmottumaan. Voisi kuvitella, ettei meistä näy siinä sumussa muuta kuin huonolla tsägällä välähdys ajovaloissa sitten kun on jo aivan liian myöhäistä, vaan ehei! Me näytään aivan superisti, koska Aslalla on tietty asiaan kuuluvat heijastinvaljaat ja remmi, mutta remmin toisessa päässä se hieno juttu vasta loistaakin: Ovelia heijastinolkavyö! Tää on aivan liian hyvää ollakseen totta ja rakastuin heti kun kuulin näistä ja vieläkin enemmän kun sain Ovelian testaukseen.

Ovelia on siis olan yli heitettävä pieni ja hirveen kivasti istuva vyö (kätevästi säädettävä juuri oikeaan kokoon soljella), jossa on todellä kätevä tasku, joka allekirjottaneen testaamana imee itseensä myös iPhone 6+:n! Tää on ihan täydellinen. Kesällä menee lenkkilaukkuna muuten vaan kännykälle ja avaimille ja talvella toimii siihen kaupan päälle joka suuntaan hyvin näkyvänä heijastimena. Ovelia on mielestäni yhtä tehokas kuin heijastinliivi, mutta on niin tyylikäs, että tämän kanssa voi hilpasta niin lenkkipolulle kuin kaupungillekin. Tästä ei taatusti kukaan idiooteinkaan pysty nyrpistelemään nokkaansa (muistatte varmaan TÄMÄN noloista noloimman tapauksen viime syksyltä, kun äiti oli sanonut lapselleen heijastinliivien olevan noloja).

Tämä ratkaisee myös monen äidin ikuisen ongelman: muksun on lähdössä ulos, mutta mihis ne kännykkä ja avaimet tungetaan? No otappa Ovelia mukaan! Lapsi on turvattu heijastimella ja puhelinkaan ei pääse taskusta tippumaan leikin tiimellyksessä. Tällasen hommaan kyllä heti Niilallekin kun vähän vielä kasvaa.

Oveliaa saa monessa eri värissä ja muutamassa eri kuosissa, joten varmana jokaiselle löytyy mieleinen. Itse kaipasin vähän jotain twistiä niihin pikimustiin vaatteisiini ja valitsin naisellisen kukallisen Ovelian. Se mätsää hienosti niin kesä- kuin talvivaatteisiinkin.

Voin kuvitella että autoilijat tuolla sumun keskellä voi vähän jopa ihmetellä mua ja Aslaa kun Aslan remmissä ja mun takissa roikkuu kummallakin htapsista -heijastimet ja siihen päälle vielä tämä Ovelia, niin mähän olen suoraan sanottuna hämmentävän loistava näky (ks alin kuva) haha! Mutta mitä heijastimiin tulee niin more is more.

Minkä värisen olkavyön sä valitsisit? Puuttuuko valikoimasta joku mieluinen väri? Mitä mieltä olette tästä?

Tässä muutama kuva mun Oveliasta. Lisää kuvia löydät Ovelian nettisivuilta TÄÄLTÄ.









Lopuksi vielä Ovelia in action...ei varmaan tarvi kysyä että toimiiko, hahaha!











3 kommenttia:

 1. Onpa kätevä ja hyvin heijastava, luulis että menee kaupan. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/1/17 21:59

  Hei !
  Mutta mitkä on nuo kuvassa näkyvät kengät??? Näyttää loskareilta, ovatko? Vieläkö ruskeat hait ovat "hengissä"....olis tarve harrasteteatterin näytelmään!
  Terv.Ryhmä Rämä
  Ps. Vastaa tähän...miten tavoittaa ,jos olisivat kaupan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Kengät ovat merkiltään Keen ja Zalando myy, aivan mahtavat popot jalassa: https://www.zalando.fi/naisten-saappaat/keen/?sc=false&_q=keen

   Ruskeat hait ovat yhä hengissä ja siten eivät ole kaupan valitettavasti :D. Oletteko Lahdesta? Saatte ne toki lainaan, talvella käytän näitä kuvan talvisaappaita :).

   Poista