Sivut

3.2.2016

Kumma kanalintu kaakattaa

Olen päässyt taas työhuoneen puolella sukeltamaan niin jännittäviin maailmoihin, että toisinaan on hieman vaikea irtautua työkoneesta takaisin tähän todelliseen maailmaan, kun oikein syvälle uppoutuu työn tuoksinaan. Yksi viimeaikojen mielenkiintoisimmista töistä työpöydälläni on ollut visuaalinen ilme Bravo! - lasten ja nuorten teatterifestarille. Festari koostuu todella mehevän visuaalisen maailman sisältävistä kansainvälisistä näytöksistä, joten se että sain hyvin vapaat kädet tämän visuaalisen ilmeen ideointiin oli lopulta oikein mainio juttu. Pääsin ihan toden teolla revittelemään ja se näkyy kyllä positiiviseti lopputuloksessa.

Luovasta vapaudesta ja näytösten antamasta inspiraatioryöpystä syntyi kerrassaan metka kumma kanalintu pienellä Afrikka tatsilla. Projektissa olen päässyt tekemään alla olevan julisteen lisäksi hyvän liudan eri sovelluksia, mikä on myös ollut todella mielenkiintoista puuhaa. Tällaisissa töissä kiteytyy kaikki mitä työssäni rakastan. Monipuolisuus, luovuus ja uusien sovelluksien (esim monen metrin banderollin toteutus) tuomat haasteet. Ihana työ ja ihana asiakas.

Kaikki pääkaupunkilaiset ja muut kynnelle kykenevät, menkää ihmeessä festaroimaan, luvassa on upeita esityksiä ympäri maailmaa, täältä löytyy lisätietoa itse festarista ja sen sisällöstä TÖÖT.

Ja hei teiltä on tullut ihania kommentteja mun blogiarvontaan. Kiitos! Vaan sunnuntaihin asti on aikaa, eli jos et vielä ole osallistunut niin kipin kapin osallistumaan.


2 kommenttia: