Sivut

8.11.2013

Klyyvarit punaseks!

Halusin toivotella teille kaikille oikein kliffaa nenäpäivää näin sohvan pehmoisesta nurkasta käsin. Tänä vuonna nenät olivatkin menneet ihan villiksi ja saaneet monsterinaamat. Itse kotiin huolin tämän Klyvarus nimisen mosnterinenän. Ihan mainio nessukka vai mitä!

Olen ollut nyt viikon mammalomalla ja voi pojat mitä kaikkea olen tässä lievässä lomastressissä kerinnytkään tekemään. Olen neulonut beibille pienet villasukat ja tumput, virkannut pöllöpehmon (no niitä on jo itseasaisassa kolme) maalannut pienen taulun, käynyt kilistelemässä kustantajan glögijuhlassa Helsingissä, leipassut mosnterikakun graafikoiden kesken (kuvamateriaalia tulossa), pessyt viimeisiä vauvanvaatehankintoja, lähettänyt painoon joulukortit (näistä tulossa arvonta, jahka saapuvat, kuten viimevuonnakin ;)!) jne jne. No varmaan ihmettelette, että miksi blogissa on ollut silti melko hiljaista. Syy on aika yksinkertainen: koneella istuminen ei tällä pötsillä ole niin järin mukavaa ja sitä tasahanurilla istumista tuli töiden loppukirissä tehtyä ihan liikaa. Ihanaa kun ei tarvitse ihan koko aikaa ruutua tuijottaa. Nyt pitää kyllä ottaa myös ipadilla bloggaaminen haltuun, voin sitten naputella teille kuulumisia maitobaarin ja tuutuhotellin väliltä.

Mutta nyt jatkan nenättelyä, ihanaa viikonloppua hienot nenäkkäät ihmiset!

♥: Annamanna

4 kommenttia:

 1. Ihana klyyvari - ja nauti vaan mammalomasta vielä masun kanssa ihan täysin palkein. Blogissani on muuten arvonta, jossa palkintojen joukossa saattaa olla jotain tuttuakin: http://kaaoksenkeskella01.blogspot.fi/2013/11/jaossa-hyvaa-oloa-ja-mielta-lady-of.html#comment-form

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti nautin <3 kiitos! Oo lalaa lähdenkin heti kurkkimaan!

   Poista
 2. Hauska monsterinokka! Hei, sukista ja muista kutomuksista kaivattaisi kuvia.

  Toivoo nimimerkillä peukalo keskellä kämmentä :)

  VastaaPoista
 3. Toisaalta nuo on hauskanpersoonallisia, kun vähän uutta ilmettä perus punasenpallon sijaan :)

  VastaaPoista