Sivut

30.11.2013

Jouluarvonta suoritettu

No nyt on arpomiset arvottu ja voittajat toedossa. Arvonta-apuna tässä hieman hektisessä uudessa arjessani toimi tällä erää sangen tylsästi random.org, vaan saatiin ne voittajat selville niinkin. Hirmu ihania, joulumieltä kutkuttelevia kommentteja sateli pitkin viikkoa kommenttiboxiin ja niitä sieltä hymyssä suin luin. Mukavan kuulosia jouluja teillä tyypit! Odotan omassani tänä vuonna eniten että saan pikku tonttunen sylissä (tai kakkavaippaa vaihtaessa, rintapumppu toisessa kädessä vinhasti pumpaten, hikikarpalot otsasuonen päällä tutisten) katsella joulupukin kuumaa linjaa.

Vaan nyt pidemmittä puheitta niihin voittajiin! Tässä tulee voittajat kommenttiensa kera:


1. Annika
Joulussa parasta on yhdessäolo perheen kanssa, kun kaikilla on aikaa olla ja pelata lautapelejä, sekä syödä rauhassa yhdessä. Ja se joulun rauhallinen, onnellinen tunnelma.
Kahdella arvalla mukana! Voi kävisipä arpaonni, nyt on niin ihanat palkinnot... :)

2. Kissis

Mä luotan voittavani sulta joulukortit tänäkin vuonna, koska en oo taaskaan niitä vielä ostanut. :D Haha! Viime vuotiset olivat aivan ihania, tuli paljon kehuja!
Joulussa parasta on ihan vaan semmonen joulutunnelma. Ei oo kiire mihkään, lahjat rapisee, on hyvää ruokaa, saa olla läheistensä kanssa, saa syödä suklaakonvehteja...rakastan joulua. <3 Joulu on mulle ihan tosi tärkeä.
Kaikki arvat käytössä! kissaamma@gmail.com3. Nöpsö
Hienoja kortteja taas kerran!

Kaksi viikkoa on ihan hirmu vähän! Nyt alkaa jänskättää täälläkin! :)
Kahdella arvalla mukana. :)


Onnea tuhannesti flikat! Nyt on Kissikselle pakko laittaa erityismaininta, et kannattaa näemmä ekämässä useemminkin ihan vaan luottaa asioihin kun tuottaa näin hyvää tulosta, heh! 

Pistellään puolin ja toisin postia niin saadaan  kortit maanantaina postiin teille päin. 

Kiitos kaikille osallistumisesta ja ihanaa joulukuuta!
3 kommenttia:

  1. Voi vitsit, superia! :D Mulla on yleensä tosi huono arpaonni, mutta näimmä joskus sekin suosii... onneksi juuri nyt kun oli niin huiput palkinnot, ja joulukortit on vielä ajatuksen tasolla... :D Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Oho! Mun arpaonni näköjään toimii vaan sun blogissa. :D :D Eikä haittaa yhtään!

    VastaaPoista