Sivut

23.7.2011

Pullopostia nyt ja vuosien takaa

Tulin tänään viettämään lepposaa kotilauantaita ihan kirjaimellisesti lapsuuden kotiini äiteen luo, kun Jarkkis lähti pokain kanssa kalareissulle Lappiin, eikä minuu huvittanu kökkii kotona yksin. Tänään on ollut niin hurja hellepäivä, että oli oikein ihana päästä keskustan seisovan ilman seasta tänne järven äärelle, missä tuuli hiukan jaksaa puhallella.
  Saatiinkin pikkuveljen kanssa helteen kuumentamilla päillämme ihan kuningas idea: Tehdään pulloposti! Kun olin pieni, oli minulla ja ystävälläni Sofilla aina tapana heillä ollessamme tehdä pulloposteja, jotka sitten lähetimme Sofin lapsuuden kodin takapihalla virtaavaa jokea pitkin matkaan. Kyllä pisti väkisinkin hymyilyttämään, kun muistelin niitä kirjeitä mitä me sinne aina raapustettiin! ” Hei olemme kaksi 9-vuotiasta tyttöä täältä joen yläjuoksulta jne ” heh, aivan mahtavaa.  Taidettiin vielä laittaa jotain yhteystietojakin, mutta ei kyllä koskaan saatu vastausta. Ehkä parempi niin.
  Oli melkoisen nostalginen tunne, kun viskasin pullon järveen ja katsoin kuinka se lähti lipumaan kohti ”aavaa ulappaa”. Toivon todella, että se ken sen jonain päivänä löytää, on lapsi, jos ei iältään niin ainakin pieneltä osalta sisintään, sillä silloin tuo antaa suurimman ilon.

siellä se kelluu!


Ja tässä vielä tämän päivän paras kirpparilöytö:
aivan ihana kaulakori alle euron!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti