Sivut

27.7.2011

Löytöretkien saldoa.

Olen käynyt kesän aikana kaksi kertaa kirpparilla: toisen kerran Porissa ja toisen Lahdessa ja täytyy sanoa, että saalis on ollut aika hemmetin hyvä. Tässä kuvia löydöksistä. Tuo hame ei ollut kirpparilta, mutta se oli muuten vaan ihan uskomaton löytö: viisi euroa Ginatricotista! Ha. Porin löydöistä tästä puuttuu sellainen uskomaton paljettihattu, mutta siitä kuvan lupaan kyllä jossain vaiheessa, on se niin uskomaton!

Hassu koru alle euron (ja huulipuna sokkarilta 5e GOSH)

Ihana norsukaulakoru alle euron

Rusetti 0,80e

Tunika kolme euroa.

Mekkonen neljä euroa

Hame viisi euroa Ginatricot

Kengät kaksi euroa Kontti

Sininen rusetti 0,50euroa

Uskomaton hoitajamerkki viisi euroa (olikohan ne tällaset mitkä anopin
kaapissakin on?)

Kirjateline kaksi euroa. Ostin myös aivan ihanan kirjan Wreck this Journal.
Käyttivät tätä Belgiassa kuulemma mainospuolen oppikirjana!

9 kommenttia:

 1. Heeei! Mä oon kans aatellu tota WTJ:tä!!! En vaa oo tohtinu maksaa siittä sen verran, mitä ne pyytää kaupoissa. Ja sikku kerran katsoin et mitä muut on tehny, ni totesin ettei mun taidot riitä noin nättiin. Oon ihan surkee, joten paree ehkei etten tosiaan kalliilla osta, jos sellaisen joskus löydän.

  Kuis musta tuntuu et Lahdessa ollu hieman tasokkaampaa siel kirppiksel ku Poris. Ei tommosia nättei mekkoi yms. Porissa näkyny vaan vanhaa... Mut nää on kyl nättei, toi mekko varsinkin!! Ja toi GT:n hameki on ihana. Millonkohan ite annan periks ja ostan jotain samankaltaista? Ku saahan sinne alle ne caprit...

  VastaaPoista
 2. Eihän to kirja nyt ollu ku 11e vai mitä se oli. Not pääd.
  Ja ei Lahden kirppareilla suinkaan aina ole noin paljon löydettävää, nyt vaan sattu olemaan jotenki tosi paljon kaikkee ihanaa. Jätin paljon sellasta ostamatta mitä ois voinut ostaakin :).hih.

  VastaaPoista
 3. Ihania mekkoja! Ja rusetteja...ja rintamerkkejä!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Se on kyllä aina niin ilahduttavaa ja palkitsevaa kun tekee hyviä kirpparilöydöksiä! Mäkin oon löytäny tänä kesänä vaikka ja mitä :) Pitäisköhän mun tulla käymään Lahdessa joskus niin voitais tehdä yhteinen kierros..?

  VastaaPoista
 5. Maria, todellakin tuut Lahteen tekee mun kanssa kirpparikierrosta. Kuinka pitkään oot Helzingissä viel? Mua kiinnostais viettää myös kirpparipäivä Helsingissä!

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo harmaa mekko isoilla napeilla, oot ollu kyllä tosi onnekas löytäjä :>

  VastaaPoista
 7. Cetori ei jättäny kylmäks tälläkään kertaa. Löydän sieltä aina jotain.

  VastaaPoista
 8. Oon Helsingissä vielä muutaman viikon. Pakko kehua vielä, että aivan ihastuttava tuo huulipuna! Vaikka ihanahan olet koko nainen <3 Hei kirpparoidaan sillon mökkiviikonlopun perjantaina :D

  VastaaPoista
 9. Nättinen neitonen :) Ja on kyllä niin ihania löytöjäkin jotta! ... Mein pitänee myös nyt alkuviikosta käydä tekemässä se kirpparikierros, tosin hieman eri teemalla x)

  VastaaPoista