Sivut

13.3.2011

Synttäriylläreitä ja yllärisynttäreitä

Tiistaina illalla mut yllätettiin pahemman kerran. Kello oli lähes puolyö ja olin juuri käymässä nukkumaan, kun tytöt tuli huoneeseen ja sanoi, että Anna nyt pitäis tulla tonne alas et huivi silmille ja alas. No ei auttanu ku totella. Nää hömppä ihanat oli järkänny mulle sinne pienet synttärihippaset! Serpenttiinit ja ilmapallot ja kaikki. Sain oikee kruunun päähän (by Burger King) ja ”alkulahjaksi” salmiakkia. (Hollannissa myydään salmiakkia, mutta täällä sitä kutsutaan nimellä DROP! Outoa). Siinä sit hetki hippailtiin ja käytiin nukkuumaan, mutta tytöt varotteli että, tämä on vasta alkua.
  Varsinaisena synttäriaamuna kun heräsin, niin johan sitä tuli kaikki heti onnittelemaan. Näillä on täällä hassu tapa antaa kolme poskisuudelmaa kun onnittelevat. Aamupalalla sainkin sitten jo lahjan kätöseen. Nää ihanat ihmiset oli salaa ostanut mulle sieltä pienestä panimosta missä aiemmin tällä viikolla käytiin, pullon likööriä, jossa on seassa aitoa lehtikultaa (kuva tulee myöhemmin). Pullo on kuulemma tarkoitettu naisille ketkä tahtoo naimisiin. Oon vissii puhunu Jarkosta aika paljon täällä. Olin kyllä yllättynyt, että tyttöset oli nähnyt niin paljon vaivaa. Safora sanoikin, ettei olisi kyllä järkännytkään näin paljon kaikkea, jos en olisi niin kiva. Ihania tyttöjä.  Ihan kaikki tuli onnittelemaan minuu maikkoja myöten, se oli jotenki niin ihanan huomaavaista. Koulupäivä kesti iäisyyden ja  päästiin itse asiassa vasta kymmeneltä illalla lähtemään koululta. Ja eihän siinä muu auttanut kun mennä suoraan koululta rimpsalle! Lähettiin Vähän baarihin.
  Ekassa baarissa esiintyi aivan loistava pikku pändi joka muistutti ihan hurjasti rage against the machinea. Olin ihan innoissani. Jammailtiin tyttöin ja poikain kanssa ihan täysillä. Jatkettiin siitä sitten iltaa melko nopeasti toiseen baariin, jossa oli jonkin sortin opiskelijailta. Hurjasti väkeä ja halpoja juomia.  Ihan ihmisten aikaan raahauduttiin kuitenkin kotiin. Olisiko ollut kello kaksi kun Anna mannalla oli pää tyynyssä ja uni simmussa. Aamulla oli kuitenkin noustava urheasti kouluun tekemään ryhmäprojektia.
Pitää linkata kuvamateriaalia tänne enemmän paremmalla ajalla, kun saan muiltakin kuvia synttäri-hippasista.

  Tänään oltiinkin koko päivä Amsterdamissa, mutta siitä teen ehkä jo huomenna ihan oman postauksen, nyt on päästävä nukkumaan (jos siitä tulee mitään kun hostelin omistaja viettää synttäreitä täällä noin 50 ihmisen voimin niin, että kortteli raikaa. Jos en ois näin väsyny niin menisin mukaan hippoihin), olen ihan poikki.

Hyvää yötä!

aamulla reippaana koulussaEi kommentteja:

Lähetä kommentti