Sivut

9.3.2011

Muru hei takki auki täältä tulee Haagi!

Hei Haagissa ollaan ja onhan tääl nyt vaan ihan törkeen hienoa! Kaikki ihmiset on niin mukavia ja koulu on aika hemmetin hieno vanha rakennus.
Mulle tuli ihan totaalisena yllärinä, et reissu on lähes kokonaan sponsoroitu by erasmus. Eli meille kustannetaan täällä majoitus ja matkat, mutta sen lisäksi saadaan vielä kaksisataa euroa kätöseen (!!) ruokiin, juniin museoihin yms. Ihan mahtavaa ja tapahtuu ehkä kerran elämässä. Hiuh. Pää on vieläkin ihan pyörällä.
  Tultiin tänne siis sunnuntaina ja jakauduttiin huoneisiin. Mun huoneessa on neljä muuta tyttöä mun lisäksi ja meillä synkkaa nyt jo ihan hurjan hyvin, vaikein tuntenut ennestään heistä kun yhden. Aivan ihania tyttölöitä. Tokana iltana tehtiinkin porukalla wrappeja ja voi nam oli hyvää!
  Eilen aamulla käytiin museossa nimeltä Maurithshus ja siellä oli ihan mielettömiä maalauksia todella tunnetuilta maalareilta kuten Rembrandt, Vermeer, Rubens ja niin edelleen. Näin maalauksen Tyttö ja helmikorvakoru ( katso täältä, jos et tiedä moukka) livenä!! Ihan mielettömän kaunis oli se.
Tämän jälkeen mentiin niin oudolle kaupunkikierrokselle, etten ole ikänä ollut!
Kierroksen veti about viiskyt ja rapiat -vuotias rokkarin näköinen setä, jota kutsuttiin Haagin painajaikseksi.  Kierros kertoi meille kaikkia hassuja juttuja Haagista, kuten tuossa nurkassa on Haagin kuuluisin Coffee shop ja tuolla tapahtui sitä ja täällä tätä. Tosi outo kierros. Käytiin myös jonkin sortin pikku panimossa maistelemassa liköörejä ja itse maistoin mm likööriä, jossa oli kultahippusia! Nainen oli hurjan mukava ja rempseä.
Kierroksen jälkeen mentiin koko iso kööri koululle syömään indonesialaista ja voi pojat oli hyvää! Siinä sitten maisteltiin ruuan kanssa vähän viiniä ja mentiin vielä parille johkin pikku pubiin. Oli kyllä kivaa taas kerran.
Mutta kuten tekstin laadusta saatatte havaita on ihan pikkusen kiirus nyt. Kouluhommat odottaa!

Tällä reipas Anna Haagissa!


Wrappi-kokit!


So yummy!

Käytii museossa ja näin kaikkii hienoi tauluja.

Tää tyyppi veti meille ehkä oudoimman
turistikierroksen ikinä.

Haagi on niin kaunis


Puluilla oli ihan uskomattomat kevätmeiningit ihan
joka puolella!

Tosi huono kuva, mutta kuitenki.
Tää oli se the panimo.

Paikan omistaja.


Siel oli myös tällai ihana.

Meidän poppoo

Tän tyypin “pärrä” oli aika pähee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti