Sivut

20.10.2016

Sairastastuvan puuhia

* Sisältää Camalaa mainostusta *

Meille iski eilen yllättäen yhden pikku-ukkelin tainnuttava kova kuume. Niila parka oli aamuyöstä kuin kekäle. Kuume nousi jo niin kovaksi, että piti aamuyöstä kolistella lääkeaapille. Itse olisin tuossa jamassa jo aivan raato, vaan mitä vielä, vartti lääkinnästä ja jätkä on kuin entistä ehompi turbodiiseli! Sama kuvio toistui pitkin päivää: aina kun lääke lakkasi vaikuttamasta ja kuume nousi pilviin, niin pikku äijä hyytyy. Sitten lääkettä napaan ja kohta taas loikitaan kuin aropupu ympäri olohuonetta vailla huolen häivää. Tänään on ollut jo hitusen parempi päivä.

Tällaisessa tilanteessa on äitimamman luovuus koetuksella, kun pitäisi keksiä tekemistä, jota voi puuhastella ihan rauhakseen köllötellen. Saisi pöpöt paremmin kyytiä, kun tuo pieni malttais lepäillä. 
No yksi hyvä puuha kipeilevän ibanan kanssa on lorupussilla loruttelu ja sellainen meiltä löytyykin ihan omasta takaa: keväällä Camalan ensimmäisien tuotteiden joukossa päivän valon näki nimittäin tämä Camala Cacara sarjan Lorupussi, joka onkin melkonen väripommi. Niila tykkää loruttelusta todella paljon ja jos keskittyminen loruun loppuu, niin aina voidaan tutkia kuvia ja keksiä niistä lennossa uusia tarinoita. Pussissa on 30 lorukorttia, joten lorut ja kuvat ei isommallakaan porukalla lopu ihan heti kesken. 

Jotta ei nyt kuitenkaan menis ihan vaan meidän oman tuotteen hehkuttamiseksi (vaikka tästä äärimmäisen iloinen ja ylpeä olenkin) niin linkkaan tähän teille myös toisen melko hauskan ja eri kulmasta lähestyvän testiarvostelun loruille KLIK.

Ja tokihan haluan teille kertoa, että Lorupussi löytyy meidän verkkiksestä täältä.


Kuka saa kuka saa lorupussiin kurkistaa 
tillin tallin tömpsis!

Kuka saa kuka saa lorupussiin kurkistaa
se taitaa olla Niila!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti