Sivut

4.11.2015

Arvonnan voittaja ja Aslan kuulumisia

No mutta nyt koittaa se onnellinen hetki, että on aika julistaa värityskirja-arvonnan voittaja! Suoritin arvonnan random.orgin avulla ja sieltähän arpoutui onnen numero neljä! Zädää Voittaja on siis tässä:

Onnea tuhannesti JennaM! Laittelen sulle vielä sähköpostia asian tiimoilta, niin saadaan kirja tällä viikolla postiin. Sivu täynnä eläimiä olisikin oikein hauska aihe myös piirtää. Jospa pääsisin tämän toteuttamaan jossain projektissa. Kiitos myös kaikille muille osallistujille, teiltä irtosi aivan loisto ideoita. Ja ne ketä onni ei nyt potkaissut tällä erää, mutta kirjan halajatte, niin sitähän voi tilata täältä: PUOTI Linkistä löytyy pienet kuvat kirjan värityskuvista.

Ja tähän loppuun heitän teille pari kuvaa Asla murusesta, joka on nyt 4kk. Hän on kasvanut ihan kauheasti, mutta on silti kyllä yhä alle neljän kilon kirpppu. Asla on ollut meillä nyt kaksi kuukautta ja hän on istunut perheeseen kuin nenä päähän. Aivan mahtava ilo- ja energiapakkaus. Ollaan käyty Korkeavireen pentukurssia, opittu todella paljon uutta ja retkeilty viikottain metsässä ja vaikka mitä. Ei tästä juuri muuta ole ollut kun aivan hirmusti iloa. Sisäsiiti hän ei ihan vielä ole, mutta suunta on oikea siinäkin puuhassa. Kerrassaan mahtava pieni ilopilleri heeler.

Nyt lähdenkin Asla ja kissat kainalossa sohvalle möllöttämään. Hyvää yötä!
1 kommentti: